Legyen az online munka a lehető legegyszerűbb!

Eleged van már abból, hogy hirdeted a munkádat, százan aláírják: "Érdekel", te mind a száznak elküldöd a tájékoztatódat, de 80 el se olvassa, 20 meg eláraszt kérdésekkel, töltöd az idődet a válaszadással, majd a végén azt mondja: "Á, ez mégsem érdekel!"

Feleslegesen pazarlod a drága idődet, és lassan vagy sehogy sem haladsz az üzletépítéssel. Vagy azon stresszelsz, sikerül-e annyi terméket eladnod, hogy abból érezhető pénzed legyen? Nem csoda, ha így hamar elmegy a kedved az egésztől...

Van egy jó hírem: lehet az MLM-et másképp is csinálni.

Kevesebb időráfordítással, kevesebb stresszel, kevesebb csalódással.

Elindult a Pluszkereset Partnerprogram, ahol egy automata tájékoztató rendszer végzi helyetted a munka legidőigényesebb részét (tájékoztatás, kérdésekre válaszolás, segítségnyújtás), neked csak annyi marad a feladatod, hogy készen kapott hirdetéseket adj fel naponta, másolás- beillesztéssel.*


(* A tájékoztató rendszer magán rendszer, nem a cég központi rendszere. A rendszer segítségével kiépülő csoportoddal szponzori feladataid is lesznek: segítségnyújtás, kapcsolattartás.)

Egy jó minőségű, megfizethető termékeket értékesítő cég rendszeréhez készült el ez a "robotpilóta" - de neked egy db terméket sem kell másoknak eladnod, ha nem akarod.

Kíváncsi vagy, hogy működik ez az egész?