Ajankohtaista

Tälle sivulle päivtetään ajankohtaisia uutisia.


Uusi lukuvuosi on saatu jälleen käyntiin. OAJ jalkautuu Raaheen OAJ On The Road -tapahtuman merkeisssä 7.10.2021. Tilaisuus järjestetään koronarajoitukset huomioiden.

OAJ On The Road -iltatilaisuus pidetään koulutuskeskus Brahen auditoriossa (Raahen ammattiopisto, Tervahovinkatu 2) torstaina 7.10 klo 17.30. Paikalla mm. OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen sekä OAJ:n hallituksen jäsen Katariina Kattelus. Tilaisuuteen otetaan 50 ensiksi ilmoittautunutta raahelaista jäsentä. Tilaisuuden jälkeen OAJ Raahen py tarjoaa läsnäolijoille illallisen Raahen Hovissa. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös striimattuna. Linkki tulee yhdistyksen Facebookiin, tälle sivulle ja jäsenkirjeessä.

Kevään 2022 valtuustovaaleihin valmistautuminen alkaa

Vaalien ehdokasasettelu alkaa virallisesti marraskuussa, mutta yhdistyksissä on jo nyt hyvä alkaa kartoittaa mahdollisia ehdokkaita.

Jäsentietojen päivitys

Jäsen voi päivittää tietojaan osoitteessa https://omattiedot.oaj.fi. Muun muassa OAJ:n valtuustovaaleja varten on tärkeää, että jäsenen paikallis- ja opettajayhdistysasiat ovat kunnossa.

OAJ Sauna

OAJ pilotoi tänä lukuvuonna jäsenten ja päättäjien yhteistä keskustelufoorumia.

Vuoden Opetusteko 2021

Toivomme esityksiä yhdistyksiltä ja tiedottamista kilpailusta paikallisille sidosryhmille ja jäsenille.

Ennätyksellinen Nenäpäiväkampanja 2021!

OAJ tuplaa kaikki OAJ:n Nenäpäivälippaaseen lokakuun loppuun mennessä tehdyt lahjoitukset. Aikaa varojen kartuttamiseen on Nenäpäiväshow´hun pe 12.11.2021 asti.

Solidaarisuustyön kotimaantoiminnan käynnistyminen

Solidaarisuustyön kotimaantoiminta on käynnistynyt. Jäseniä toivotaan mukaan verkostoon.

Educa 2022 ja OAJ-Risteily

Educaa ja OAJ-Risteilyä valmistellaan ja toteutusta suunnitellaan läsnäolotilaisuuksina. www.educamessut.fi sivulla pääsee jo rekisteröitymään Educa-kävijäksi. Risteilymyynti alkaa 5.10. klo 9.

Hyvinvointia Juoksusankareiden opein

Yhdistysaktiivi – kannusta jäsenistöänne pysymään hyvinvoivana! Perustakaa hölkkäporukka yhdistysväen tai oman työyhteisösi kanssa. Koululiikuntaliiton Juoksusankarit tarjoaa maksuttomat ja monipuoliset materiaalit eri tasoisille juoksijoille.