Ajankohtaista

Tälle sivulle päivtetään ajankohtaisia uutisia.


Kuntavaalit 2021: Koulutus ratkaisee!

OAJ on julkaissut kuntavaalitavoitteensa keväälle 2021. Suomessa on maailman parhaat opettajat, ja jokaisessa kunnassa on maailman parasta opetusta, jos kuntapäättäjät niin haluavat. Isot asiat päätetään lähellä sinua!

https://www.oaj.fi/politiikassa/kuntavaalit-2021/

OAJ Raahen vaalipaneeli järjestetään Facebook -livenä yhdistyksen Facebookissa to 6.5.2021, klo 18.00 alkaen. Jäsenille on lähetetty Forms -kysely, johon vastaamalla voit lähettää panelisteille kysymyksiä. Tervetuloa seuraamaan paneelia!


OAJ lähtee vahvistamaan opettajuuden arvostusta – ”Yhdessä pystymme vaikka mihin”

OAJ käynnistää ensi vuonna hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa opettajuuden arvostusta. Järjestö haluaa havahduttaa suomalaisia siihen, miten tärkeää OAJ:n jäsenten tekemä työ on koko yhteiskunnalle. Koko OAJ-yhteisön toivotaan innostuvan mukaan jo hankkeen suunnitteluvaiheessa.

Aiheesta on lisää OAJ -areenassa. Ohessa on linkki kyselyyn. Käy toki vastaamassa https://q.surveypal.com/opettajuuden-arvostus/language-selection


Oaj:n strategia

OAJ:n valtuusto päätti elokuussa 2020 järjestön uudesta strategiasta. Sen valmisteluun osallistuivat tuhannet jäsenet eri puolilta Suomea.
Oaj:n strategia: Suomesta maailman paras paikka opettaa, oppia ja tutkia


Työhyvinvoinnin teemavuosi

OAJ tukee jäsentensä hyvinvointia. Tarjolla on työkaluja työssäjaksamiseen. Tavoitteena on, että kaikkien jäsenryhmien työhyvinvointi lisääntyy! Lue lisää ajankohtaista työhyvinvoinnista.