Cserkúti Horgász Tábor 2019.

Időszak: 2019. augusztus 08-11.Kedves Szülők és Gyerekek! Idén is megrendezzük a cserkúti tó partján a gyerek horgász tábort, melyre szeretettel várunk minden 7. évét betöltött és 14. évét meg nem haladó horgászatot kedvelő lurkót.A táborozáshoz szükség lesz sátorra, horgász felszerelésre, tisztálkodási szerekre, időjárásnak megfelelő több napi ruházatra.Ha valakinek csak a sátor, vagy horgász felszerelés hiánya okoz gondot, abban szívesen segítünk.A táborba ne hozzanak a gyerekek mobil telefont, tabletet, vagy más elektromos kütyüt, szeretnénk, hogy egymás és a természet megismerése lenne a fő cél.A gyerekek folyamatos felügyelet alatt lesznek, a felnőtteknél lesz telefon, így bármikor elérhetők a csemeték és viszont is.Napi ötszöri étkezést biztosítunk, reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát.A tábori konyha főszakácsa Tiegelmann Józsefné, Bea, szakképzett szakács lesz.

Színes programok várják a gyerekeket minden nap, a részletek még pontosítás alatt vannak, lesz sport vetélkedő, horgász bemutató, természetvédelmi oktatás, horgászvizsga, társasjáték vetélkedő, esti tábortűz, disco, karaoke verseny, és zárásként horgász verseny.

A tábor csütörtökön reggel 7-00 órától vasárnap 14-00-ig tart.

A tábor díja a cserkúti lakcímre bejelentett gyerekeknek és az egyesület tagjainak ingyenes, minden további jelentkezőnek 6000 Ft a négy napra, ami tartalmazza a programokat, az étkezést és a felügyeletet.

Jelentkezni lehet Pál Józsefnél lakásán személyesen és Kőszegi János halőrnél a tónál személyesen. Amennyiben a jelentkezés fizetős, csak a befizetés után érvényes a jelentkezés.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, ez vonatkozik az ingyenes táborozókra is, a maximális létszámot meghatározta a vezetőség.

Cserkút, 2019. július 12.

Pál József (Tel.: 20/328-3157)

elnök

Czana-domb Horgász Egyesület

Facebook csoport