IW NSP St. Jarige Job

Inner Wheel met elkaar, voor elkaar én voor anderen 

Nationaal Service Project- Stichting Jarige Job

 

Inner Wheel Nederland heeft Stichting Jarige Job als het nieuwe Nationaal Service Project (NSP) voor de komende 3 jaar. In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox waar alles in zit wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 140.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Stichting Jarige Job.

Dit is een initiatief dat past bij Inner Wheel omdat wij mét elkaar, een verschil kunnen maken voor anderen en met name in dit geval voor kinderen.

 

Tijdens de algemene ledenvergadering (21-11-2023) hebben wij ons NSP-team voorgesteld via dit filmpje. Link naar filmpje start: introductie filmpje IW en SJJ.  Inmiddels is ons team uitgebreid met nog 3 dames. Wil je zien wie we zijn, ga naar NSP TEAM en Jobbers voor meer informatie.

En natuurlijk zouden we niets zijn zonder de enthousiaste support van onze Jobbers, de dames die ervoor zorgen dat alle informatie bij de clubs in hun regio terecht komt en ogen en oren hebben voor wat er georganiseerd wordt en leeft bij de leden.  Wat ga je op deze webpagina vinden:Je kunt alles lezen of kijken wat jij kunt gebruiken, wil je meer weten neem dan contact met ons op via nspinnerwheel@gmail.com
Nieuwsberichten van NSP Stichting Jarige Job


Kijk voor meer activiteiten georganiseerd door de clubs in de agenda.


Webinar

Op maandagavond 13 mei is het webinar van het NSP St. Jarige Job. Meer informatie over het webinar staat in deze link: Uitnodiging Webinar. Opgeven voor bijwonen van het webinar kan via deze link Aanmelden Webinar


Inpakweek bij St. Jarige Job

Van maandag 16 september tot vrijdag 20 september is het de Inner Wheel Inpakweek bij St. jarige Job in Rotterdam. Kom ook en pak samen met je Inner Wheel club dozen in voor ons gezamelijke goede doel!

Meer informatie en hoe je jezelf en/of je club kunt aanmelden staan op de volgende link: IW Inpakweek St. Jarige Job.

Doe met ons mee en kom in september naar Rotterdam!


Contact gegevens:


NSP Stichting Jarige Job

NSP Stichting Jarige Job Secretariaat:   nspinnerwheel@gmail.com

NSP Stichting Jarige Job bankrekeningnr: NL 13 ABNA 010 06096 899

Website Stichting Jarige Job: www.stichtingjarigejob.nl


Inner Wheel Nederland

Vereniging Inner Wheel Nederland  

Website: www.innerwheel.nl

Kamer van Koophandel nummer: 40531366  

Lid van Inner Wheel International