Vision

Nordanil är en lajvkampanj inspirerad av fornnordisk historia. Lajvet är vikingatidsinspirerat med vissa inslag av keltisk kultur, och utspelar sig i det fiktiva landet Nordanil.

Vi har medelhöga krav på utrustning och rollspelande och du förväntas ha läst in dig på det du anser relevant för din roll på hemsidan för att kunna hänga med bra på lajven.

Vi vill gärna ha en personlig kontakt och relation med deltagarna och vår vision är att alla ska känna sig välkomna på våra lajv, vi hjälper gärna till om det finns några frågor. Vi kan hålla sy-cirklar och tipsa om utrustning om det behövs, det är bara att fråga. Vi uppmanar er att läsa vår jämställdhetspolicy.

Lajvet fokuserar på kultur, politik och de mystiska händelser som sker i landet.

Vi vill skapa lajvet och intrigerna tillsammans med deltagarna. Därför ser vi gärna att ni anmäler er i god tid. Vi vill att alla deltagare ska känna sig delaktiga och ha saker att göra, oavsett rollval. Alla roller är viktiga och kan påverka händelseförloppen på lajvet, såväl träl som storman.

Vi arrangörer hoppas att detta blir början på en lång resa tillsammans, med mycket äventyr, hjältesagor och mjöd, och önskar er hjärtligt välkomna. Vi hoppas att ni ser fram emot det lika mycket som vi.


/Kim, Tobias och Linda