NL-Marketing

NL-Marketing is een slimme verzamelgids voor de marketeers . Op deze website tref je nuttige informatie aan over verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen zijn verdeeld in categorieën. De categorieën vind je hieronder terug welke meteen de navigatie van de site vormen. Geen tijd verspillen en direct resultaat? Ga dan naar https://www.merweb.nl/

Social Media

Social Media is voor marketeers steeds belangrijker geworden. Via social media kun je namelijk heel eenvoudig je boodschap of aanbieding verspreiden. Het enige wat je nodig hebt is een kanaal waar je jouw media publiceert. In praktijk heb je meer nodig dan alleen een kanaal. Zonder mensen die je volgen ben je nog nergens. Je moet gevonden worden, net als met een website. Bij een website kun je een SEO strategie toepassen waarbij je de site zoekmachine vriendelijker maakt. Voldoet je site aan de strenge richtlijnen van Google, en is hij voorzien van kwaliteit content, dan kom je vanzelf een aantal plekken hoger. Ziet Google dat je bezoek steeds langer blijft plakken, dan is dat een reden om je nog hoger te positioneren. Het doel van Google is immers om de bezoeker een zo goed mogelijk match voor te schotelen.

Terug naar social media...

SEO voor social media bestaat niet echt, althans, velen hebben daar nog niet van gehoord. Ook je social media pagina's zijn webpages, dus dezelfde SEO methodes zouden daar ook moeten werken. Wat een van de belangrijkste factoren is, bij het ranken van je social media profiel, zijn de volgers en de likes. Hoe meer interactie en gebruikers, hoe succesvoller je pagina is. Hoe je aan meer volgers en likes komt voor je profiel lees je hier.


Andere marketing facts

Mensen laten verwijzen naar jouw website is de truc. Hoe je dat doet zonder dat te vragen, is door uniek te zijn. Wees origineel en creatief. Denk 'out of the box'. Anderen kopiëren zal in veel gevallen tot niets leiden, want je bent niet origineel. Mensen kennen het al en daar trek je dan geen aandacht meer mee. Door dingen net iets anders te doen, en je eigen draai er aan te geven, leidt vaak tot succes. Durf te doen wat andere niet durven te doen. Geef krankzinnige garantie op je product, of maak een uitgebreide testvideo waar je tot het uiterste gaat. Voor je het weet creëer je een echte hype op het internet! Jouw video met meer dan 1 miljoen hit? Het is echt mogelijk, maar alleen door te DOEN. Stil blijven zitten heeft nog nooit iemand verder gebracht, net als de gedachte: 'waarom hij en ikke niet'.