NKLF Bergen

Velkommen til NKLF Bergen. Vi er en lokalgruppe tilsluttet Norges kristelige legeforening. For mer informasjon om organisasjonen, se www.nklf.no. Vi arrangerer temasamlinger 2-3 ganger pr. semester. Vanligvis samles vi i Kalfarveien 10. Informasjon om kommende aktiviteter publiseres her, samt på får facebookside. For å holde deg oppdatert kan du gjerne abonnere på våre nyhetsbrev.

"Vår kontroll - eller Guds?"


Velkommen til temasamling med NKLF Bergen!

Den 1. september 2017 står en kollega på kjøkkenet i hjemmet sitt og snakker med sin kone. I løpet av et øyeblikk mister han taleevnen, og kort tid senere også bevisstheten. Mannen er psykiater, og gikk i det sekundet fra å være lege til å være pasient, fra å ha kontroll til å tape den totalt.

Som leger forsøker vi å ta kontroll over sykdom, og som mennesker tviholder vi på kontrollen i våre egne liv. Hva skjer når vi mister den? Hvem overlater vi kontrollen til i livets viktigste spørsmål?

Mannen på kjøkkenet var Tor Jacob Moe. Han har jobbet som psykiater i seksti års tid, bla. a. på Radiumhospitalet og på Haukeland sykehus. Denne kvelden vil han fortelle sin historie fra tiden omkring denne første høstdagen i 2017, og hvilke refleksjoner han har gjort seg i etterkant.

Velkommen til en spennende og inspirerende temasamling!


STED: Kalfarveien 10

TID: Tirsdag, 20.02.18, kl. 19:00Gå ikke glipp av dette:

01.-02.03.18 Fagkurs: Den eksistensielle samtalen

02.-04.03.18 Inspiratio

24.-26.08.18 ICMDA Verdenskongress, India