NKLF Bergen

Velkommen til NKLF Bergen. Vi er en lokalgruppe tilsluttet Norges kristelige legeforening. For mer informasjon om organisasjonen, se www.nklf.no. Vi arrangerer temasamlinger 2-3 ganger pr. semester. Vanligvis samles vi i Kalfarveien 10. Informasjon om kommende aktiviteter publiseres her, samt på får facebookside. For å holde deg oppdatert kan du gjerne abonnere på våre nyhetsbrev.

Erfaringer som kristen lege(student)


Denne kvelden samles vi hjemme hos Tor Jacob Moe på Hjellestad. Fokuset blir fellesskap og samtale omkring hva det innebærer å være kristen lege(student). Det blir innledning ved Ottar Hope (infeksjonslege) og Alf David Myklebust (allmennlege) - deretter fellesskap omkring et enkelt suppemåltid. Vi tror det er verdifullt å treffes på tvers av generasjoner - verdifullt for de eldre å se at nye generasjoner kommer til og verdifullt for de yngre å se at noen har gått foran.

Derfor håper vi at du - ung eller gammel - tar plass i Tor Jacobs stue denne kvelden!

For å vite ca. hvor mange som kommer, er det fint om du melder deg på her. Ved påmelding får du epost med link du kan bruke til å melde deg av senere.

Facebookhendelsen ligger her. Kjører du bil ut og har plass til noen flere, må du gjerne skrive det i diskusjonsfeltet der. :)

Sted: Eikeneset 11. 5259 Hjellestad.

Velkommen til en spennende og inspirerende samling!


STED: Eikeneset 11, 5259 Hjellestad

TID: Tirsdag, 05.06.18, kl. 19:00


Gå ikke glipp av dette:

24.-26.08.18 ICMDA Verdenskongress, India