Referenties

Stichting Welzijn Oud en Jong

Voor het verlengde schooldag programma van basisschool de Driemaster heeft Nicole de typecursus verzorgd aan leerlingen van groep 7 & 8. Nicole straalde plezier uit tijdens haar werkzaamheden en bracht enthousiasme over op de leerlingen. Een terugkoppeling over de voortgang van de leerlingen leverde Nicole netjes aan in een uitgewerkt bestand. De directrice van de Driemaster was hierover ook te spreken. We hebben haar samenwerking als vakkracht binnen dit project positief ervaren.


Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

Nicole geeft tabletcursussen in bibliotheek Voorschoten. Er komen met name senioren. De cursisten zijn heel enthousiast over de iPad- of Androidtabletlessen. Vaak volgen ze na de cursus voor beginners de vervolgcursus. Nicole heeft veel geduld met de doelgroep, is altijd op tijd en goed voorbereid. Alles is professioneel georganiseerd. Het is fijn samenwerken met Nicole!


Stichting Seniorenbelangen Kat-Rijn

Enkele maanden hebben wij als stichting een tabletcursus aangeboden onder leiding van Nicole ten Thij. De cursus was bedoeld voor onze leden, maar ook voor niet-leden van Kat-Rijn.

Nicole heeft deze cursus naar volle tevredenheid geleid. Nicole is vriendelijk, prettig in de omgang en niet moeilijk qua tijdsbesteding. Zij is deskundig en zeer betrokken bij haar werk. Nicole heeft de cursisten veel kennis bijgebracht. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen.

Nicole, hartelijk dank voor je inzet.


de Bibliotheek Bollenstreek

Door het organiseren van cursussen voor iPad en Android tablet heeft Bibliotheek Bollenstreek in Nicole een prettige samenwerkingspartner gevonden.

Gedurende zes weken behandelt zij een basiszaken als installatie en het effectief leren gebruiken van iPad en Android tablet. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer.

Veel senioren hebben van hun kinderen een iPad of Android tablet gekregen, maar zijn vaak niet op de hoogte van de werking hiervan. Na de cursus "Haal meer uit je tablet" kunnen zij zelfstandig aan de slag en zijn niet meer aangewezen op een ander.

De cursisten hebben Nicole ervaren als een goede docent voor senioren, die in een vertrouwde sfeer met veel geduld stap voor stap uitleg geeft. Na afloop hebben wij onze klanten blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan.


OnzeMannen te Best

Nicole weet van aanpakken, zit snel in de materie en werkt concreet uit. Een dame waar je rendement uit haalt! Aanrader!


Schiphol Group te Schiphol

Nicole was een zeer betrokken medewerkster bij de afdeling Corporate Affairs. Ook al was zij er maar ruim een half jaar, haar hands on en no nonsense aanpak viel op.

Nicole was een proactieve medewerkster met een actiegerichte werkhouding. Zij communiceert goed, legt makkelijk contacten en krijgt zaken voor elkaar. Daarnaast is zij ondersteunend, ontzorgend en denkt mee en vooruit. Ik heb de ondersteuning van Nicole erg gewaardeerd en heel prettig samengewerkt.


Secretary Plus te Haarlem

Nicole is een proactieve, enthousiaste, resultaatgerichte dame die zich 100% inzet. Ze kan alles aan en veel tegelijk. Nicole brengt goed structuur waar chaos is. Men weet te allen tijde wat ze aan haar hebben. Ze werkt zelfstandig en denk goed vooruit; "als ik een keer wegval moet het werk gewoon door kunnen gaan", aldus Nicole. Nicole durft keuzes te maken en gaat recht op haar doel af. Van nature neemt ze het voortouw en is hierin niet bang verantwoordelijkheid te nemen. Een loyale pientere dame en zeker een aanwinst voor een organisatie.


Bonarius Bedrijven te Zwanenburg

In het bijzonder hebben wij de inzet, betrokkenheid en de plichtsbetrachting van mevrouw Ten Thij gewaardeerd. Mevrouw ten Thij heeft haar functie naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij hebben haar leren kennen als een betrokken en deskundig medewerker en een prettige collega, die altijd bereid is extra inzet te leveren.


Care4Data B.V. te Alphen aan den Rijn

Gedurende het dienstverband met Care4Data B.V. heeft Nicole de werkzaamheden naar goed behoren verricht. We hebben Nicole als een prettige en gemotiveerde collega ervaren.


Nationale-Nederlanden te Utrecht

De werkzaamheden werden door haar zelfstandig, accuraat en naar tevredenheid verricht. Zij was een goed teamlid en gedroeg zich altijd correct in de omgang met superieuren en collega's. Nicole beschikte over een uitstekende vakkennis.


Interpay Eurocard Nederland B.V. te Utrecht

Wij hebben haar leren kennen als een vlotte, enthousiaste persoonlijkheid. Nicole kan goed zelfstandig werken en schuwt daarbij het nemen van initiatieven niet.