NOTICIES

Convenció Zurich 2017

Imatges de l´acte d´entrega de reconeixements de Zurich Insurance corresponent a l´any 2016, on la nostra agència va estar galardonada pels bons resultats aportats a la companyia , aixi com per la gestió de siniestres i rendibilitat.

Per nosaltres és un alicient molt important per continuar, any rera any, aportant la nostra professionalitat i vocació de servei als nostres clients.

Visita a la seu de Zurich Insurance a Tokio


Dins del marc de la Convenió de Zurich Insurance de 2017, varem participar en la visita a la seu de Zurich Insurance a Tokio.

Hem pogut compartir experiències amb els professionals de la capital nipona.

ARAG GOLDEN


Des de ja fa uns quants anys, ARAG ens ha reconegut amb la màxima categoria de Mediadors: GOLDEN.

Això vol dir que tenim més opcions i possibilitats d´aconseguir millors condicions pels nostres clients i aportar un plus de qüalitat en els productes i serveis que oferim.

Per nosaltres és una satisfacció i un orgull estar en aquesta categoria de mediadors.

CONVENIÓ ZURICH INSURANCE 2014

En la convenció de Zurich Insurance celebrada a Kenia el 2014, varem tenir l´honor d´ésser reconeguts com al millor agència en producció de productes de Vida Risc i Estalvi durant l´exercici 2013.

Un nou alicient per seguir formant-nos i aportant solucions de protecció pels nostres clients, amb la garantia de Zurich Vida, líder en solvència a Espanya des de fa anys.ZURICH MARATÓ de BARCELONA


Orgullosos de poder estar presents en una de les edicions de la Marató de Barcelona.

Des de fa anys Zurich aposta pel patrocini d´esdeveniments esportius relacionats amb les maratons i curses en general arreu de l´Estat.

Amb aquesta sponsorització Zurich aconsegueix una notorietat i visibilitat molt important a nivell mundial.

Ademés, per ésser client de Zurich, molts corredors poden apuntar-se gratuïtament per còrrer les diferents curses en què Zurich és patrocinador principal.