Home

Onze actie: Music for Cocopus

Welkom op onze Music For CoCopus actie pagina!


Ook dit jaar is VZW CoCopus één van de vele goede doelen die je kan steunen via Music For Life. Net zoals vorig jaar starten we daarom met onze 'sleutelhanger actie', dit jaar dan onder de naam 'Music For CoCopus'.

Voor deze actie steken een 30-tal haaksters hun haakpennen bij elkaar om mooie haakwerkjes te maken die vervolgens verkocht worden. De opbrengst gaat via Music For Life integraal naar VZW CoCopus. Met de opbrengst van deze actie kan VZW CoCopus alle onkosten dekken die nodig zijn om jaarlijks duizenden octopusjes te leveren aan de couveuseafdelingen van de deelnemende ziekenhuizen.

Het populairste product van onze actie is uiteraard onze 'CoCopus-sleutelhanger'. Dit zijn mini versies van de octopusjes die gehaakt worden voor de couveusekindjes.

Ze zijn net groot genoeg om je sleutels altijd terug te vinden. ;-)

Onze sleutelhangers kosten slechts 3 euro/stuk. En het leuke is... per aankoop van 3 euro schenk je één octopusje aan een kwetsbaar baby'tje!

Dit jaar zijn er naast onze populaire sleutelhangers ook nog andere haakwerkjes te verkrijgen zoals o.a. popjes, dekentjes, grote octopusjes, etc. En voor de snoepers onder jullie worden er ook snoepzakjes (zoet of zuur) aangeboden. Meer informatie hierover vind je onder 'verkoop'.

Alvast bedankt voor uw steun!

Het ganse Music For CoCopus haakteam.


Wil jij CoCopus steunen?

Dit kan uiteraard door een (of meerdere) van onze gehaakte spulletjes te kopen. De opbrengst gaat integraal naar de Music For Life actie t.v.v. vzw CoCopus.

Heb je ook de haakkriebels te pakken en wil je ook haken voor dit goede doel? Of misschien wil je graag leren haken om zo je steentje bij te dragen?

Ook dat kan! CoCopus is namelijk voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (ook mannen zijn welkom ;-) ).

Hoe word ik lid? Heel eenvoudig! Download ons starterspakket en sluit je aan bij onze Facebook groep. Al onze enthousiaste haaksters begeleiden je maar al te graag.

Meer info vind je hier.