Verkoop & Onderhoud

Welkom op de website van Multar Event Support


Dé leverancier als het gaat om installatietechniek voor uw Club Discotheek of andere "horeca" onderneming.

Vanaf het ontwerp of uw idee tot aan het daadwerkelijk realiseren en uitvoeren van uw opdracht.

Wij leveren en installeren alle benodigde apparatuur. Voor diverse locaties in Nederland, België & Frankrijk hebben wij de complete installatie gerealiseerd. O.a. Gotcha barren van Sundio Group in diverse skigebieden en discotheek Dixies in Brasschaat.

De keuze van licht en geluid is natuurlijk sfeerbepalend en afhankelijk van wat u wilt, het is daarom onmogelijk om gebruik te maken van standaard licht of geluids ontwerpen. Wij denken daarom graag met u mee, en helpen u de juiste keuze te maken voor uw onderneming.


Kijk voor meer informatie over audiovisuele installatie techniek op onze website:

Reparatie & Onderhoud

We installeren en realiseren geluid, licht, beeld installaties voor diverse toepassingen en locaties. Installeren complete audio licht of beeld systemen, altijd perfect samengesteld op de wensen en eisen van u als klant. Denken mee in het voortraject en ontwerp, kijken naar de mogelijkheden en bieden u de juiste materialen aan. Hierdoor kunt u een gebruiksvriendelijk betrouwbaar, professioneel en betaalbaar systeem verwachten. Echter is onderhoud aan uw apparatuur wel noodzakelijk om een zo best mogelijke levenstermijn te garanderen. Onze eigen technische dienst staat altijd voor u klaar uw defecten materialen te repareren.

Of het nu gaat om het reconen van speakers vervangen van potmeters of faders in uw dj mengpaneel wij doen het allemaal.

Reconen van speakers

Voor het reconen van speakers bent u bij ons aan het juiste adres. In veel gevallen is het reconen van luidsprekers veel goedkoper als het vervangen van de complete speaker. Doordat we de oude speaker compleet schoonmaken en er een nieuw papier in plakken heeft het echter vrijwel hetzelfde resultaat. U levert ons de defecte speaker wij bekijken vervolgens de schade, en maken een vrijblijvende offerte voor u op.

Speaker Recone

Speaker plakken

Reconing

Speaker repareren