Multar Event Support

Licht | Geluid | Special Effects | Themashows | Beeld/Video

Welkom op de website van Multar Event Support


Uw partner voor Event-organisatie, professionele licht- & geluidsapparatuur

Ook productioneel hebben we een ruim aanbod van mogelijkheden. Technische ondersteuning van uw evenement als, geluidsontwerp , lichtontwerp,


Geluidsbeheer van evenementen

Steeds vaker gelden er strengere geluidslimieten bij een evenement. Wij weten als geen ander hier op een gepaste en professionele wijze mee om te gaan. Wij zoeken altijd naar de best passende oplossing binnen de gestelde limieten.

Multar Event Support is uw partner van locatie onderzoek, assistentie en advies in vergunningstraject, uitgebreid wireless meetsysteem, geluidsbeheer tijdens het evenement, officiële rapportage tot en met state-of-the-art adviezen omtrent bronmaatregelen.

Onze adviezen en uitvoering hiervan hebben zich al meerdere malen bewezen, bijvoorbeeld bij Drift Festival. Eerdere edities, zonder onze expertise, werd overladen met geluidsklachten van de buurt. De laatste editie met onze expertise is een daverend succes binnen de geluidsnormen.

Geluidsontwerp / Geluidsplan

Geluid is (naast de optredende artiesten) één van de belangrijkste aspecten van een dance evenement. Wij, Multar Event Support merken een steeds grotere vraag naar een professioneel geluidssysteem wat betaalbaar is en rekening houdt met de wensen en eisen van niet alleen u als klant maar ook die van de artiest.

Multar Events is als geen ander in staat een voelbaar, fysiek geluid neer te zetten dat helder en gedetailleerd is. Door onze jarenlange kennis en ervaring in de dance scene ligt hier ook onze sterke kant.

Met meer dan 5 jaar ervaring heeft Multar Event Support zeker een naam gevestigd binnen de Hard Dance Scene. Met uiteenlopende projecten als: Awakenings, Drift Festival en Mysteryland of Decibel Outdoor, Defqon, Nature-One en Thunderdome

Multar Event Support heeft inmiddels een groot samenwerkingsnetwerk met partners en leveranciers opgebouwd. Graag zouden wij u ook als samenwerkingspartner zien. Wij staan klaar om voor u een op maat gemaakte offerte aan te bieden, waarin wij betaalbaar en perfecte geluidskwaliteit aan u en uw bezoekers garanderen.

Wij hebben een ruim verhuur aanbod met merken als, L-acoustic, Funktion-one, Adamson, Turbosound, Pioneer, Mc2 audio. Bekijk hier onze prijslijst. (Link naar pdf of Excel)