Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Hos Møller-Poulsen er vi specialiseret i laser hårfjerning med SHR - Og det er ikke helt uden grund at vi kan kalde os det.

Vi har igennem tiden forfinet og arbejdet intenst på at optimere hårfjernelse behandlingen. Derfor er det nyeste tiltag blevet så effektivt at vi er gået fra at tilbyde en samlepakke med 6 behandlinger til nu at være på 4 behandlinger. Det har vi gjort fordi behandlingen optimeringen er blevet så god, at vi oplevet at kunder var færdige med deres behandlinger efter blot 4-5 gange, og vi ville ikke kunde forsvare at skulle opkræve for 6 behandlinger.

Billig hårfjerning med laser

Det er ikke kun godt for vores omdømme, men bestemt også for vores kunders pengepung, at permanent hårfjerning med SHR er blevet langt den billigste løsning at blive hårfri på. Og alle sætter pris på i sidste ende at få permanent hårfjerning i København til en overkomlig pris. Og hos Møller-Poulsen er det grundighed der gør hele forskellen mellem en dygtig behandler og en specialist.

Og det hele starter med at booke en konsultation som ikke koster dig en krone.

Permanent hårfjerning i København

Hårfjerning til mænd er blevet det helt nye hit.

Vi oplever en øget tilgang af de mandlige kunder til vores behandlinger. Det varsler om en tid hvor det ikke længere er tabu for mænd at ville have en glat hud. Vi håber at det er en tilgang der vil forsætte når mænd vil have laserbehandling af deres hår på eks. ryggen og lænden.


God og billig hårfjerning i København? Ja, så kom til Møller-Poulsen vi laser hårfjerner i ansigt og nedefter. Se vores priser på hjemmesiden. Eller ring til os for at få en sammenregnet pris.

Smertefri hårfjernelse

Det er nu blot en myte at det skal gøre ondt at få en glat hud.

SHR (Super Hair Removal) er den mest nyskabende behandling inden for permanent hårfjerning. SHR er en skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op. Hvor man med IPL laser behandlingen i gamle dage skød laseren ned i hårsækkene. Skyder man nu med SHR kun ned til hår membranen der ligger tættere på hudoverfladen, derfor når man ikke ned hvor det gør ondt længere.

Med SHR-metoden bliver temperaturen ikke særlig høj, hvorved laserbehandlingen er skånsom og smertefri.

Hvor lang tid tager en permanent hårfjernings behandling

Selve laser behandling tager at fra 10-15 min til over 2 timer, alt efter hvor på kroppen man skal hårfjerning behandles. Efter behandlingen er foretaget går der 4 uger før man kan få den næste behandling. Det er for at man venter på at håret skal være vokset ud igen, hår gror forskelligt alt efter hvilken slags hår det handler om, så man skal tage højde for hårs vækst cyklus inden man kan foretage den næste laserbehandling.

Man skal nok regne med at sætte et halvt år til otte måneder af til behandlingen. Vigtigt er det dog at hårfjernelsen er mærkant visuelt fra gang til gang. Og når man når hen til de sidste behandlinger taler vi om få hår.

Er permanent hårfjerning nu også permanent

Når man siger permanent hårfjerning er det med forbehold. Kroppen ænder sig lidt hele tiden igennem livet og kroppens hormoner ænder hele tiden ved bl.a. hårvæksten, den kan stoppe eller tiltage. Desværre ikke altid som vi vil.

Men der hvor de største udsving sker for kvinder er ved graviditet og ved overgangsalderen. Medicin med hormoner kan også fortage ændringer. Men ellers er den permanente hårfjerning permanet.

Før og efter en permanent hårfjernings behandling

SHR-behandlingen sætter få grænser for hvad, der kan behandles. Vi kan ikke behandle grå hår eller dunhår. Det er påvist igennem videnskabelige studier, at SHR er langt mere sikker og effektiv end den velkendte IPL laserbehandling. Der er således ingen risici forbundet med behandlingen. - bare langt mindre smerte og langt større resultat.

Behandlingen er stort set fri for bivirkninger.

Hvordan forbereder du dig til en hårfjernelse

Du skal barbere dig i det område der skal behandles og du skal gøre det derhjemme, gerne på dagen eller dagen før du møder op til laserbehandlingen. Du skal være grundig, fordi de hår som ikke bliver barberet forsvinder ikke ved SHR behandlingen p.g.a. varmen fra laseren sætter sig i håret over huden istedet for under huden, som den skal for at have en virkning.

Du må ikke have foretaget espilering, eller fået fortaget en voksbehandling eller plukning 4 uger før behandlings dagen – på ryggen og dine ben op til 12 uger før.

Ved konsultationen må håret gerne være udvokset så man kan bedømme hår typen.

Huden skal være helt fri for cremer, make-up, deodorant o.l..

KONSULTATIONEN, denne er obligatorisk før opstart, men uforpligtende rent økonomisk, så uanset hvilken grund der skulle være til du ikke ønsker en behandling, vil der ikke blive opkrævet penge eller gebyr for den personlige konsultation

Efter behandlingen:

Undgå direkte sol, solarium, sauna i 2 dage efter behandlingen .NB! Se priser og tilbud på hjemmesiden

Eller læs mere om finanseringen vi tilbyder i samarbejde med Nordea finans


se vores video om permanent hårfjerning på Youtube