M I T W E L T

El concepte Mitwelt, en alemany, contempla l'ésser humà com a part del medi ambient i com s'hi compromet.

Mitwelt ist ein deutscher Begriff, der besagt, dass man Teil der Umwelt ist und man sich in ihr engagiert.


Em dic Berta Peris i Estany i treballo de professora de ciències a l'ESO i a batxillerat. Durant el confinament vaig fer una sèrie de vídeos per ajudar l'alumnat a seguir amb les classes, i ara m'agradaria que puguin servir per a altres docents i estudiants.

Sóc biòloga ambiental per la UAB i he fet un màster en Desenvolupament Regional i Conservació a la Hochschule für Nachhaltige Entwicklung, a Eberswalde (Alemanya). M'apassiona la botànica i descobrir curiositats del medi que ens acostin a valorar més tot el que ens envolta. Busco com transmetre la complexitat dels processos per tal que puguem visualitzar quin impacte tenim en la natura i en els altres éssers vius que la conformen, despertar en l'alumnat l'interès per passar a l'acció i deconstruir el món en què vivim en un indret més sostenible.

Sempre en construcció com a docent, pas a pas, aprenent de tothom.


Si teniu recomanacions o veieu errors, o teniu algun comentari podeu fer-me'l arribar a través del meu correu electrònic .
Publico els materials per al seu ús lliure i gratuït, Podeu utilitzar-los i readaptar-los citant l'autora i/o la font sense fins comercials.