Mitandi er et lite sted i Månefjellene i vest-Uganda. I 1987 flyttet min familie hit for å bygge opp barneskoler etter krig og vanstyre. Huset vårt står på Mitandi den dag i dag. Siden 2002 har jeg og min familie jobbet for å bygge opp og drive den lokale helseklinikken. Vi driver også bibliotek på barneskolen. 

Siden 2002 har vi jobbet på dugnad for Mitandi og har 0 kr til administrasjon. Det skal vi fortsette med! Hver krone kommer frem. Vi forsøker å vise dette så godt vi kan ved å dele bilder og historier i vår Facebook-gruppe - bli med her:

Akkurat nå er det dette vi trenger mest:

Tusen takk!

Takk for at du hjelper oss å drive klinikken og biblioteket på Mitandi. Det betyr utrolig mye for svært mange - både store og små!

Mine foreldre og jeg har stått på for Mitandi siden 1987. Vi kjenner Uganda, lokalsamfunnet og vet hvem vi skal samarbeide med for å få mest mulig ut av pengene. Vi jobber på dugnad med 0 kr til administrasjon og korrupsjon. Du kan være helt sikker på at hver eneste krone kommer frem. Vi prøver å vise dere dette så godt vi kan ved å dele bilder og historier i vår Facebook-gruppe! Spør gjerne andre i gruppen; mange har støttet oss i årevis og noen har også besøkt Mitandi.

Vennlig hilsen
Christin Oldebråten