Mitandi er et lite sted i Månefjellene i Uganda. I 1987 flyttet min familie hit for å bygge opp barneskoler etter krig og vanstyre. I dag driver vi den lokale helseklinikken og bibliotek på barneskolen. Vi jobber på dugnad og har 0 kr til administrasjon. Hver krone kommer frem og blir høyt verdsatt! Vi prøver å vise dere dette så godt vi kan, så følg oss her:


Vi trenger drahjelp:

Tusen takk!

Takk for at du hjelper oss å drive klinikken og biblioteket på Mitandi. Det betyr utrolig mye for svært mange - både store og små!

Mine foreldre og jeg har stått på for Mitandi siden 1987. Vi kjenner Uganda, lokalsamfunnet og vet hvem vi skal samarbeide med for å få mest mulig ut av pengene. Vi jobber på dugnad med 0 kr til administrasjon og korrupsjon. Du kan være helt sikker på at hver eneste krone kommer frem. Vi prøver å vise dere dette så godt vi kan på
Facebook og Instagram så følg oss! Spør gjerne følgerne våre om oss i kommentarfeltet; de fleste har fulgt oss i mange år og noen har også besøkt Mitandi og sett alt med egne øyne.

Vennlig hilsen
Christin Oldebråten