Mitandi ligger i Månefjellene i Uganda. I 1987 flyttet min familie hit for å bygge skoler etter mange år med krig og vanstyre. I dag jobber jeg og mine foreldre for å gi bedre utdanning og helsetjenester til folket i fjellene. Klinikken og biblioteket på Mitandi betyr mye for svært mange.

Støtt klinikk og bibliotek

Vi jobber på dugnad med 0 kr til administrasjon. Hver eneste krone kommer frem, det lover jeg. Vi får mye ut av pengene og er glade for all drahjelp. Litt er mye bedre enn ingenting! Slik kan du støtte:

Fadderbarn: Se oversikt og info her :-)

Tusen takk!

Klinikken og biblioteket på Mitandi eksisterer takket være engasjerte enkeltmennesker i Norge som velger å bidra. Jeg er utrolig takknemlig; dette betyr mye for svært mange! Jeg og mine foreldre, Tore og Vigdis, jobber på dugnad med 0 kr til administrasjon. Hver krone kommer frem. Det lover jeg! Send meg gjerne noen ord, jeg svarer så raskt jeg kan :-)

Vennlig hilsen
Christin Oldebråten

Bli med i vår FB-gruppe! Del gjerne og inviter flere til gruppen! Vi bruker 0 kr på markedsføring og setter stor pris på din drahjelp :-)

Bilder fra Mitandi. Del videre i din story og tagg @mitandi_uganda. Vi bruker 0 kr på markedsføring og setter stor pris på drahjelp :-)

VIPPS til 74958

Foreningen Mitandi har orgnr. 998 233 194

Nettsiden er under arbeid. Ta kontakt hvis du lurer på noe :-)