Mint Soft LTD - изработка на сайт и SEO

Услуги

КОПИРАЙТИНГ

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ (SEO)

ПОДДРЪЖКА НА САЙТ

Защо е важно наличието на уеб сайт?

В днешно време развитието на вашата фирма много зависи от такъв важен фактор, какъвто е наличието на уеб сайт.

Една изработка на сайт, който е качествено направен и много добре поддържан, със сигурност ще привлича повече клиенти.

Според проучванията всеки 6 от 10 клиенти имат очаквания марките да имат за своя бизнес и съдържание онлайн.

И понеже хората все повече започват да пазаруват онлайн почти всичко, един перфектно изграден сайт ще ви осигури много предимства:

· Постоянно онлайн присъствие

Ако имате уеб сайт, клиентите ще могат да ви намерят винаги и по всяко време. Вашият уеб сайт ще работи за вас и вашия бизнес дори и извън работно време. Потребителите ще могат да получат търсената информация, когато искат, без на всяка цена да купуват.

Офертите, промоциите и всичко, което се отнася до бизнеса ви ще бъде достъпно и удобно, разгледано на спокойствие и вероятността да спечелите клиенти е много по-голяма.

· Връзка с клиентите

Качената информация на уеб сайта ви гарантира по-бърза и лесна връзка с клиентите и привличане на потенциални такива. Има различни опции за това: информация за работното време и за контакт, показване на карта на местоположението ви или изображения на продукти, видеоклипове за ангажиране на вниманието и др.

Така вероятността за изграждане на общност с клиентите ви е по-голяма, а обратната връзка винаги е важна в един бизнес.

· Доверие

От всяка реномирана фирма или компания се очаква тя да притежава и онлайн присъствие. Всеки потенциален клиент очаква даден бизнес да има телефонен номер и физически адрес. Това важи и за наличието на уеб сайт и имейл адрес.

Клиентите ще се чувстват комфортно, ако уеб сайтът ви е качествен, лесен за навигация и даващ достоверна информация. Така по-бързо ще се решат да използват услугите или продуктите ви.

· Спестява разходи

Ако имате свой уеб сайт, не само можете да показвате информация, но и да продавате услуги или стоки директно, особено ако имате и респонсив дизайн.

Можете и да го използвате за вътрешна комуникация в сферата на вашия бизнес, ако искате да споделите новини с колеги, да изпратите информация до ръководството и др.

За поддръжката на уеб сайта ви е нужен един човек, така че няма да се налага да поддържате цял офис. По този начин ще спестите разходи.

· Възможност за разширяване на пазара

Наличието на собствен уеб сайт винаги съдържа скрит потенциал да пробиете през географските бариери. Всеки отвсякъде по света ще може да открие компанията ви и да се превърне във ваш клиент.

Ако имате по-малък бизнес и все още рекламирате в социалните мрежи своята дейност, това също е добра идея, но този начин за реклама е твърде ограничен.

Нямате ли собствен сайт, изглеждате някак непрофесионално. Не трябва да изглеждате като „аматьори” в очите на своите клиенти, а и трябва да помислите за своята популярност.

Затова изработването на издържан в качествено отношение, модерен и отлично работещ уеб сайт, ще ви донесе много ползи. Вие и фирмата ви ще си завоювате по-добро място на пазара и ще увеличите значително приходите си.


Пълен чеклист при изработка на уеб сайт

Чеклистът е направен от нашите специалисти и има за цел да помага на малкия бизнес чрез пратични съвети за направата на печеливш уеб сайт. Ако предпочитате текстовия вариант на чеклиста, може да използвате този линк - https://mintsoft.bg/blog/suzdavane-na-sait.html

Контакт

Може да се свържете с нашия екип на имейл office@mintsoft.bg, чрез лайв чат системата на нашия уеб сайт или на телефон 0882 505 500.