Om Spond

Minising Tromøy benytter Spond til all kommunikasjon til medlemmer. Det være seg endringer i programmet, informasjon som skal deles, samt at vi også benytter Spond til å ha oversikt over deltakelse på våre aktiviteter. Vi setter derfor stor pris på at du tar i bruk Spond og aktivt bruker den.

Nedlasting av Spond-appen kan gjøres via Apple App Store eller Google Play. Du kan også logge inn på Spond.com med ditt brukernavn og passord for å få tilgang via web-browser. Vi anbefaler bruk av Spond-appen. Synkroniser gjerne din kalender på mobiltelefonen med kalenderen til aktivitetene som barna er med på (gjøres enkelt når du tar i bruk appen).

Når vi kobler deg som foresatt opp til Minising Tromøy i Spond så betyr det at vi legger til barnets navn, med foresattes kontaktinformasjon (epost og mobiltelefonnummer). Du får da informasjon for videre etablering av bruker.

Når du er i gang med Spond vil vi sette stor pris på om du samtidig velger å benytte Spond Cashback. Du må da registrere dine betalingskort (helt trygt) og velge Tromøy Minising som mottaker av Spond Cashback. Dette gir oss en hyggelig ekstra inntekt hver måned som går direkte tilbake til medlemmene gjennom at vi får bedre fleksibilitet til å gjøre forskjellige aktiviteter.

Spond Cashback gir også mulighet for at vi kan ha supportere, f.eks. besteforeldre, onkler, tanter eller andre som synes at Minising er kult. Supportere kan registrere seg med denne lenken (del gjerne): https://supporter.spond.com/mwejxgqigqettna4t5ew1qc1egc5