MINI BRADELIERWEEK 2021

Bij identiteit en of Corona check app fraude doen wij aangifte.


UPDATE

Er is besloten dat personen van vanaf 13 jaar toegang krijgen mits in het bezit van geldige QR code en ticket.

Voor kinderen onder de 13 jaar onder begeleiding gratis toegang dit geld voor vrijdagmiddag, en was al reeds zo voor zaterdagmiddag.

Welkom op de voorwaarden site voor de MINI BRADELIERWEEK 2021

De Corona maatregelen zijn weer versoepeld, We willen jullie samen met onze partners en sponsors, onder de huidige regelgeving een feestweek aanbieden. Helaas komen er wel onderdelen te vervallen zeker niet de minste.

Concert met de Tiereliers

Bridge drive

Wielerronde van De Lier

Jeu De Boules

Braderie

Bradelierloop

Tonnetje steken

Kortebaan draverij

Wij gaan er vanuit dat deze activiteiten er volgend jaar weer zijn.

let op de sluitings tijden op deze site kloppen, deze zijn verruimd. en de krant was al gedrukt.


HET IS ZONDER ZITBANKEN

Donderdagavond uitverkocht

Vrijdagavond uitverkocht

Zaterdagmiddag uitverkocht

Zaterdagavond uitverkocht

Voor de reguliere Horeca binnen, en op terras conform de specifieke

voorwaarden die het Rijk op dat moment heeft gesteld.

ALLEEN

PIN

Wat is volledig gevaccineerd ?

Na twee vaccinaties met BioNTech / Pfizer, Astra Zeneca of Moderna plus twee weken

Na één vaccinatie met Janssen plus vier weken.

HERSTEL bewijs

Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Niet volledig gevaCCicNeerd ?

Testen voor toegang via de site testenvoortoegang.org

CoronaCheck

Werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.

Geen smartphone?

Mensen zonder iPhone of Android-smartphone kunnen wel een Corona toegangsbewijs maken, maar het is wat omslachtig. Via de coronacheck website kan je een pdf maken. Met gebruik van DigiD als het om een vaccinatiebewijs gaat. Dat moet vervolgens worden uitgeprint en meegenomen. Helaas is er geen mogelijkheid voor om het toegang ticket op papier uit te draaien, wel kan iemand met Smartphone meerdere ticket behandelen.

DRINGEND ADVIES

Bij (lichte) klachten na het evenement wordt bezoekers, werknemers en vrijwilligers dringend geadviseerd zich te laten testen bij de GGD.



ALLEEN UITLEG KIJK BIJ DAG VOOR TICKET EN VOORWAARDEN

GROEN Zijn de hoofdzakelijk activiteiten voor kinderen. Gratis toegang, De 1,5 meter afstand regel dient in acht te worden genomen met uitzonder van personen uit één gezin, en kinderen onder de 13 jaar. Er moet soms geregistreerd worden. Maximaal 4 personen uit één gezin per registratie.

GEEL Ticket op naam kopen is noodzakelijk deze zijn via deze link, voor 3 Euro per persoon te bestellen inclusief service kosten, deze is voorzien van een gezondheid verklaring, die maximaal 4 uur voor bezoek moet worden ingevuld. Voor het verkrijgen van een ticket barcode ,dit geldt voor personen van 13 jaar en ouder. Tevens is het noodzakelijk dat er een herstel / vaccinatie bewijs of een gratis test via testen voor toegang kan worden overlegd. via de app ,of de officiële papieren versie. Kinderen tot 13 jaar gratis toegang. Iedereen van 13 jaar en ouder moet in het bezit zijn van een identiteit bewijs.

1,5 meter afstand houden is hier niet nodig.

Niet in het bezit van herstel of vaccinatie bewijs en 13 jaar of ouder, dan kan je naar de test locatie via de site testen voor toegang. De test is gratis en 24 uur geldig.

ORANJE Ticket op naam kopen is noodzakelijk, deze zijn via deze link, voor 10 Euro per persoon te bestellen inclusief service kosten, deze zijn voorzien van een gezondheid verklaring, die maximaal 4 uur voor moet worden ingevuld, voor het verkrijgen van een ticket barcode ,dit geldt voor personen van 13 of 16 jaar en ouder. Tevens is het noodzakelijk dat er een herstel / vaccinatie bewijs of een gratis test via testen voor toegang kan worden overlegd. via de app ,of de officiële papieren versie. Iedereen van 13 jaar en ouder moet in het bezit zijn van een identiteit bewijs.

1,5 meter afstand houden is hier niet nodig.

Niet in het bezit van herstel of vaccinatie bewijs en 13 of 16 jaar of ouder, dan kan je naar de test locatie via de site testen voor toegang. De test is gratis en 24 uur geldig.