Ajankohtaista


KUTSU YHTEYTEEN - MINDFULNESS PARISUHDEPÄIVÄ

Kaipaatteko..

… yhteistä kiireetöntä aikaa?

… pysähtymistä itsesi ja kumppanisi äärelle?

… keinoja luoda parempaa yhteyttä toiseen?

MITÄ

Tule kokemaan hyväksyvän ja tietoisen läsnäolon voima yhdessä parisi kanssa turvallisessa ja ystävällisessä ohjauksessa. Päivässä yhdistyvät Leenan Mindfulness-osaaminen ja Pirjon parisuhdeosaaminen aivan uudella tavalla.

Parisuhteessa etsimme yhteyttä toiseen. Tunnustelemme, onko toinen läsnä, jakaako hän yhteyden, onko mahdollista tulla lähelle? Kutsu yhteyteen – päivä kutsuu teitä yhdessä etsimään tätä yhteyttä.

Olet turvallisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa. Olet sydämellisesti tervetullut parisi kanssa mukaan ilman mitään ennakkotietoja Mindfulnessista tai pariharjoitteista. Teemme ohjatusti erilaisia helppoja hengitys-, kosketus- ja liikeharjoituksia sekä yksin että oma parin kanssa. Saamme jakaa kokemuksiamme ensisijaisesti oman parimme kanssa.

KENELLE

Päivä sopii niin pidempään yhdessä olleilla kuin tuoreillekin pareille. Päivä sopii kaikille, jotka haluavat syventää yhteyttä toiseen monipuolisten harjoitteiden kautta. Päivä ei sovi akuutissa parisuhdekriisissä oleville pareille.

MITÄ MUKAAN

Pukeudu lämpimiin ja mukaviin vaatteisiin. Ottakaa molemmille mukaan oma jumppa- / joogamatto ja viltti. Halutessanne voitte ottaa mukaan istumista helpottamaan tyynyjä ym. Tilassa on myös tuoleja istumiseen. Hintaan kuuluu kahvi / tee –tarjoilu, joka nautitaan päivän puolivälissä. Iltapäivästä saatte evääksi helppoja harjoituksia, joita voitte jatkaa myös kotona.

OHJAAJAT

Psykologi ja Mindfulness-ohjaaja CFM Leena Merikoski. Leenalla on kahden vuoden koulutus Mindfulness MBSR- menetelmän ohjaamiseen ja hän käyttää sitä päivittäisessä työssään niin yksilöiden kuin ryhmien ohjaamisessa.

Psykologi ja perhe- ja paripsykoterapeutti Pirjo Latvanen. Pirjolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus yksilöiden, perheiden ja pariskuntien kanssa tehtävästä työstä.

Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja rajoitetusti!

AIKA: lauantai 4.5. klo 12-17

PAIKKA: Paimenen Makasiini, Tolvilantie 1, 37830 Akaa

HINTA: 118€ / pari

LISÄTIETOJA: Pirjo puh 050 5411786 tai pirjo@psykologipirjolatvanen.fi

Voit myös soittaa kysyäksesi päivän sopivuutta itsellesi tai parillesi.

ILMOITTAUMINEN: sähköpostilla mindfulness.merikoski@gmail.com

Olette sydämellisesti tervetulleita sallivan ja lempeän ilmapiirin iltapäivään, jossa voimme kokea, kuinka kaikki on jo tässä, eikä mitään tarvitse pinnistellä tapahtuvaksi. Kun voimme rentoutua vain olemaan, saamme helpommin luotua yhteyttä niin itseemme kuin myös toiseen. Voimme saada uutta näkökulmaa parisuhteeseen ja nähdä ja kokea kumppanimme uudessa valossa!