Vinyasa Yoga & Body Bliss

Sulayca Soijo

Sulayca is een gepassioneerd fusion bellydance docente. Haar lessen en choreografieën zijn divers en vernieuwend. In 2020 heeft Sulayca het Body Bliss format ontwikkeld, een geheel nieuwe vorm van bewegen waar yoga en dans elkaar ontmoeten.

Sulayca geeft sinds 2007 les als dans- en yogadocente bij Sheila's buikdanscentrum. Daarnaast is ze sinds 2010 nauw betrokken bij het Shimmy shake festival als coach & performer. Met haar dansgroep Holy Pie treedt ze regelmatig op in shows en theaters. Sinds 2019 geeft ze bij Mi Dushi Vinyasa Yoga en in 2020 zijn de Body Bliss lessen daarbij gekomen.

Dans, Yoga en Body Bliss sluiten naadloos op elkaar aan en versterken elkaar waar nodig.

De lessen

Sulayca geeft wekelijks les op vrijdagochtend.

De Body Bliss lessen duren 1 uur, de Vinyasa Yoga lessen 75 minuten.

In de Vinyasa Yoga lessen werken we in een kleine groep volgens een vast patroon van aarden, warming up, staande / zittende en liggende flows waarna we afbouwen en de les afsluiten met een eindontspanning. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, het is mogelijk de houdingen aan te passen naar het eigen lichaam. Er is voldoende tijd en ruimte voor een stukje individuele begeleiding zodat iedereen het beste uit zijn of haar lijf kan halen.

Tijdens de Body Bliss lessen maken we gebruik van muziek. Ook hier is een duidelijke op en afbouw in de les. We beginnen met een milde warming up , waarna we vloeiend doorgaan naar een intensiever gedeelte welke we uiteindelijk afsluiten met een cooling down. De lessen zijn dynamisch, de dansbewegingen gaan vloeiend over in yoga houdingen en vice versa. Op een ritmische manier maak je kennis met zowel yoga houdingen als dansvormen uit verschillende windstreken. Je mag even helemaal uit je hoofd en in je lijf. De lessen zijn geschikt voor iedereen die houdt van muziek en beweging, het is een workout op zich, maar zeker ook een goede aanvulling voor iedereen die een vorm van dans of yoga beoefend.

Bij Mi Dushi zijn yogamatten, kussens en dekentjes aanwezig.


Tijden en prijzen

29-11-2021

Wegens de huidige maatregelen omtrent Covid19 wijken tijden en eventueel de lesvormen af.

Voor meer informatie neem a.u.b. contact op met je docent of de administratie van Mi Dushi.

Vrijdag

09:30 - 10:45 Vinyasa yoga € 37,50


Les prijzen zijn per maand

Geef je nu op via info@midushi.nl

Lesvoorwaarden
Inschrijfformulier