Mindeord for Ivan Jensen

D. 30 August 2018 gik Ivan fra borde

Ivan var uddannet skibstømrer på Lillebæltværftet i Middelfart. Efter læretiden kom han til Søværnet, i 1971, hvor han sejlede med Henrik Gerner. Efter aftjent værnepligt arbejdede Ivan i en periode på Troense bådebyggeri, hvorefter han i mange år arbejdede som forskallingstømrer, indtil han gik på efterløn.

Ivan var den store idemager, da Middelfart marineforening overtog Middelfart Sejlforenings klubhus, på Sildemarken, som var i meget dårlig stand.

Ivan blev udnævnt som Byggeformand, på den kommende Marinestue med tilbygning, sammen med skibstømrer Kurt Andersen og mange andre hjælpere, så vi i dag har en af Danmarks flottest beliggende Marinestuer, med udsigt til to Lillebæltsbroer.

Ivan var meget dygtig til at bygge modelskibe og særlig navnebrædder. Vi i Middelfart og flere andre Marineforeninger har fået leveret nogle meget flotte navnebrædder. Et eksempel, er det navnebræt, der hænger på Landskontoret med inskriptionen ”Danmark” med det Danske og Amerikanske flag på, symbolet på at Skoleskibet Danmark fra den 2. februar 1942, var under Amerikansk flag

Ivan var om nogen Marineforeningens mand


Ære være Ivan Jensen’s minde


På Middelfart Marineforenings vegne

Flemming Worsøe

Distriktsmøde, den 23. september

Stuen er lukket


Tirsdag den 2. oktober kl. 1800 Filmaften

Bestyrelsen finder en god film i arkivet.


Under Aktiviteter er programmet for efterår 2018

Foreningens mail adresse: mfm1926@gmail.com