Life is like reading a manga, You need to keep going-nya !

Miauti Magazine (istorie)

Miau miau... mangavoratorilor !

Daca va aduceti aminte, in 2011, prin iunie am finalizat proiectul Miauti Magazine, o revista care ofera informatii, stiri, cultura din lumea otaku, sau mai bine spus din zona anime-manga, chiar pe telefonul / tableta pe care o detin majoritatea. Motivul care trebuia sa alegeti aceasta revista ar fi fost faptul ca Miauti Magazine permite otacilor sa vada totul intr-un singur loc si acela fiind pe telefonul vostru sau tableta. Prin reunirea informatiilor din lume si momentele importante ale vietii voastre, puteati ramane la curent cu lucrurile care conta atunci cel mai mult.


Miauti Magazine utiliza platforma Flipboard, care era prima revista de socializare din lume cu aplicatie software pentru Android si iOS.


Deci, pe scurt Miauti Magazine incepu-se sa colecteze continutul social media si alte site-uri manga-anime si o prezinta in format de revista permitand utilizatorilor sa "rasfoiasca" prin intermediul lor, feed-uri social-networking si de feed-uri de la site-uri partenere.

Faell

"Atunci cand a sasea dorinta va disparea, drum se va deschide."

Raina

"Caine turbat a fost cu adevarat genial. El a fost tragaciul meu."

Zumar

"Cele cinci intelepte ale subconstientului; "Credeti, ca voi oamenii aveti control asupra corpului. Noi avem controlul asupra corpului tau."

Cincin

"Omul spune; "Lumea este facuta din ucigasi de visuri."

Drepturile de autor

Miauti Magazine este un site non-profit de prezentare a unei reviste online si nu intentioneaza sa incalce drepturile de autor stabilite de legile in vigoare, nationale sau internationale.

Blogul este produs online si gratis, lansat si aflat sub Miauti (c) Miauti Manga Review, 2007-2017. Materialele de pe acest site si celalalte site-uri care se afla sub copyright-ul d.v.i.k. nu pot fi reproduse fara permisiunea explicita a autorului. Dar este disponibil sub Licenta Generala Publica GNU si poate fi distribuit liber doar adaugand sursa sau/si autorul.

Operele literare si artistice sant protejate de „Convenția de la Berna pentru protectia Operelor Literare si Artistice”, care dateaza din 1886, fiind revizuita in 1971.

Dupa Conventia de la Berna nu mai este necesara indicarea faptului ca o opera este protejata de drepturile de autor atat timp cat „proprietatea intelectuala a unei opere literare, artistice sau stiintifice corespunde autorului pentru simplul fapt ca el a creat-o” si „sant considerate obiecte ale proprietatii intelectuale toate creatiile originale literare, artistice si stiintifice exprimate prin orice mediu si pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa in viitor”.

In lumea digitala se aplica aceleasi legi ale proprietatii intelectuale si drepturilor de autor ca si pentru toate celelalte creatii originale.

In martie 2002 a intrat in vigoare Tratatul OMPI pentru Dreptul de Autor (WCT) si in mai Tratatul OMPI pentru Interpretare si Fonograme (WPPT).

Ambele „Tratate ale Internetului” (cum sant cunoscute) au fost realizate in 1996 de Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale. Astfel este actualizata si completata Conventia de la Berna si se introduc elementele societatii digitale. Intr-o perioada de 6 ani (1996 - 2002), se realizeaza ratificarea acestor noi tratate de 30 de tari, minimul cerut de Organizatia Natiunilor Unite, pentru punerea sa in aplicare.