Isten hozta honlapunkon!

Kedves Testvérünk!

Kérem, engedje meg, hogy így szólítsam meg Önt, aki ellátogatott honlapunkra, - mivel hisszük, hogy Isten egymás testvéreinként lát bennünket.

Örömmel köszöntöm, akár gyülekezetünk tagjaként, vagy községünk lakójaként, esetleg elszármazottjaként látogatta meg honlapunkat - vagy az ország vagy a világ távolabbi pontján élve keresett fel bennünket.

Szeretettel kívánom, hogy a honlapunkon töltött idő legyen áldott, tartalmas feltöltődés, amikor a mindennapok zajából kicsit kiszakadva tud megcsendesedni. Kívánom, hogy ha honlapunkon Igehirdetéseket hallgat vagy olvas honlapunkon, szolgáljon lelke békességére, oldódjanak a terhek, a vádak, az önvádak, a kétségek, erősödjenek a bátorság, a vigasztalódás, az erő gondolatai és érzései. Ha mindennapi életünkkel, vagy épp az ön élethelyzeteivel (keresztelő, konfirmáció, házasságkötés, temetés) kapcsolatosan tisztel meg bennünket érdeklődésével, remélem, hogy a Kik vagyunk? vagy a Gyakori kérdések oldalak egyikén választ talál kérdéseire. Ha pedig hitbeli kérdések után érdeklődik, a Mit hiszünk? oldalon szeretnénk olyan gondolatokat kínálni, amelyek segítői lehetnek egy következő gondolatsornak - akár úgy, ha megkeres bennünket az Elérhetőségeink menüpontban található lehetőségek egyikén.

Kívánom gyülekezetünk nevében, hogy honlapunk szolgálja az Örökkévalóval való találkozás lehetőségét is az Ön számára. Isten áldja meg kedves szeretteivel együtt!

Üdvözlettel, szeretettel:

Kovács László

református lelkipásztor