Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης OPEN στην κατηγορία Παγκορασίδων Β' και Μίνι

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης (open) στις κατηγορίες Μινι και Παγκορασίδες Β΄ "Μενοίκιο Cup 2017” που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 1 Ιουλίου στην Προσοτσάνη.

Στην κατηγορία των Μίνι οι «Ακρίτες» Νευροκοπίου κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τον Εθνικό Κοζάνης 25-22.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β΄ η Νέα Ιωνία κατέκτησε την πρώτη θέση μετά καταπληκτικούς αγώνες για την τετράδα, με πολλές ανατροπές και τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση, οπότε η κατάταξη προέκυψε από την διαφορά τερμάτων.

Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε να απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στους αγώνες.


Ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Α. Ο. Προσοτσάνης και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας , από τις 26 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου 2017 διοργανώνει στην Προσοτσάνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης OPEN στην κατηγορία Παγκορασίδων Β' και Μίνι με την ονομασία “ΜΕΝΟΙΚΙΟ CUP 2017”

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της Προσοτσάνης δίπλα στο κέντρο Υγείας. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ολυμπιακών διαστάσεων ( 40 Χ 20 ). Διαθέτει κερκίδα 400 καθήμενων θεατών, κλιματισμό, 2 αποδυτήρια και κυλικείο.

19 ομάδες / 242 αθλητές

Α.Ο. Προσοτσάνης
Ζαφειράκης Νάουσας

ΧΟΡΗΓΟΙ

raycap

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ