Verhoog De Waarde Van Asset's - Marcel Van Hooijdonk

"Fix it and flip it" is een populaire uitdrukking in verband met renovatieprojecten in verband met onroerend goed. Door dit in gedachten te houden, houden veel beleggers van grote renovaties voordat ze hun woningen te koop aanbieden. Maar om een ​​concurrerende prijs te hebben en om winst te maken, moet u weten hoe u strategisch moet renoveren en wat het geschikte project voor u is dat echt waarde toevoegt aan uw eigendom. Marcel Van Hooijdonk is hier om u uitgebreid te informeren.

Wat Kopers Verwachten?

Er is een enorme lijst met dingen die kopers verwachten wanneer ze een huis kopen met een dak dat niet lekt, goed functionerende dakgoten, een droge kelder, stevige vloeren, het vasthouden van muren en een betrouwbare oven en vooral een goed functionerend sanitair en HVAC systemen.

Andere eigenschappen kunnen een specifiek aantal slaapkamers, garages en badkamers omvatten en extra voorzieningen die gebruikelijk zijn voor uw buurt. Deze fantastische toevoegingen zouden een slimme zet kunnen zijn om een ​​slimme belegger te worden.

Andere Renovatieverbeteringen Kunnen Omvatten


  • Transformeren van een slaapkamer naar een studio
  • Verwijderen van wanden om een ​​spatie te vergroten. Het is heel goed mogelijk om een ​​vloeiende overgang te maken tussen keuken en eetkamer.
  • Herinrichting van de kelder om het gemakkelijker in gebruik te maken. Het kan kleinere verbeteringen omvatten, zoals het upgraden van opslagcapaciteit, volledige renovatie of aangepaste upgrades, enz.
  • Uitschakeling van slaapkamer om grote en uitgebreide ruimte te maken.

Curb Appeal Maak uw oning er goed uitzien!

Het toevoegen van items zoals goed ingerichte gazons, goedkope landschapsarchitectuur, en verse verf binnen en buiten, schoongemaakte tapijten en nieuwe armaturen. Gebruik geen gedurfde inrichting in uw huis, houd het eenvoudig en subtiel, bliksem is een andere manier om uw huis er uitnodigend en helder uit te laten zien. Installatie van LED-lampen voor modern ogende thuisupgrades is voldoende. Voor meer hulp bij dergelijke projecten kunt u hulp krijgen van professionals in binnenhuisarchitectuur.

Voegt Waarde Toe Die Geschikt is Voor Fix-it- En Flip

Een verbeterde keuken met state-of-the-art apparatuur, opgewaardeerde badkamers, nieuwe ramen en andere energiebesparende installatie en verbeteringen biedt veel geld en maakt uw huis aantrekkelijk voor kopers. Opeenhoping van dergelijke eigenschappen voegt de verkoopwaarde van uw eigendommen toe en verbetert deze, en helpt u bij het ophalen aan te bevelen winsten.

Lijst Met Voorzieningen Die De Inruilwaarde Van uw Eigendom Verbeteren

  • Zwembaden
  • Bubbelbaden
  • Wijnkelders
  • Kelderruimten
  • Vijvers
  • Tennisbanen en meer

Ongeacht het project dat u overweegt, onthoud dat uw hoofdverblijf niet alleen een eigenschap is, maar het is een huis of woning voor uw kopers. Als u van plan bent om een ​​familie langer op het onroerend goed te laten wonen, zorg er dan voor dat u alle essentiële voorzieningen in uw bezittingen betrekt, zodat u de gunstige prijs kunt krijgen.

Over het algemeen wordt onroerend goed beschouwd als winstgevend en veilig om uw geld te gebruiken bij het kopen van renovatieprojecten. Als u meer wilt weten over de bezorgdheid, neem dan vrijblijvend contact op met Marcel Van Hooijdonk, een veteraan die alles in het veld kent.

Marcel Van Hooijdonk