Auca digital. El robot Hulot.

Descubreix el que aprén l’Edu a aquesta història sobre l’amistat! Aquest conte interactiu motivarà i ajudará als nens a la pràctica de la lectura, a casa i a l’escola.

Aconsegueix-ho a l’App Store.

www.aucadigital.com

Auca Digital. La dent de la Carla

Qui vindrà a buscar-la? Quina sorpresa trobarà?

La Carla s’està fent gran; avui li ha caigut la primera dent. Il•lusionada, la col•loca a sota del coixí. Qui vindrà a buscar-la? Quina sorpresa trobarà? Coneixereu les diferents tradicions que existeixen al voltant de la caiguda de les dents de llet.

Aconsegueix-ho a l’App Store:


Auca Digital- Atxim

Què li podria passar a una marieta si fos al•lèrgica? Aquest conte interactiu motivarà i ajudará als nens a la pràctica de la lectura, a casa i a l’escola.

Aconsegueix-ho a l’App Store o al web d’Auca Digital.

Autora: Sònia Hidalgo i Martin

Il•lustradora: Ana Bermejo Santos

Música: Marc Dalmases

Ferotge i Miolet

“Com que tinc un color grisenc i unes urpes esmolades, els qui no em coneixen creuen que els faré mal”. L’origen de molts conflictes són els prejudicis; aquesta història ens mostra que les diferències no són cap obstacle per a la convivència pacífica i l’amistat.

Una cursa emocionant

Nova App d’Auca Digital: Una Cursa emocionant.

És el primer dia de classe i tots els nens estan contents de tornar-se a trobar. La Laia i el Marc disputen una cursa. Qui guanyarà? Aquesta història ens demostra que hem de tractar les diferències que existeixen entre les persones amb naturalitat.


El cavaller Joan

Nova App d’Auca Digital: El Cavaller Joan.

“Els pops no som gaire valents. Ens agrada més amagar-nos que lluitar…” Joan és un pop molt especial, vol esdevenir cavaller. Què ha de fer per aconseguir-ho?


Closqueta caparrut

Nova entrega d’Auca Digital:

En aquest cas en soc el compositor de la música i de tots els efectes de so.

Per què, a vegades, ens costa demanar o acceptar l’ajuda dels altres? Creiem que som capaços de reeixir en tot, sols. Aquesta és la història d’una simpàtica tortuga que confon la perseverança amb la tossuderia. Gràcies a la solidaritat dels amics, resoldrà el seu problema.