MRFS

Välkommen till Malmö RadioFlygSällskap (MRFS) hemsida, en hemsida för alla modellflygintresserade, oavsett ålder. Vi är ca 70 medlemmar och vårt flygfält Kvarnlanda ligger i utkanten av Malmö. Vår målsättning är att på ett enkelt, lättsamt och kamratligt sätt utveckla vår hobby och klubbverksamhet.

Angående vår nya bana för racingdrönare

På MRFS flygs det aktivt Racing-drönare. Det finns mycket material att bygga bana med, skyddsnät vid depåområdet och laddmöjligheter. Det flygs varje dag och sammanhållningen bland flygarna är utmärkt. Båda nybörjare och experter är välkomna! Så här ser vår bana ut från ovan.

Lite roliga nyheter

Inte nog med att Oscar på vårt drönarfält vann med sitt team i tävlingen Xfinity California Drone Speed Challenge i USA - han åkte sedan till Kina och kammade hem guld i juniorklassen i VM i droneracing! Stort grattis från alla i MRFS - vi är alla stolta över din insats! Här är en av många artiklar om det hela.


På gång just nu:

  • Den som fått med sig stugans laddare + nätaggregat hem kan lämpligen sätta tillbaka dem i stugan så snart det går, det är flera personer som saknar dem. Så här ser nätaggregatet ut.
  • Nya säkerhetsregler: alla som flyger på något sätt på Kvarnlanda bör läsa igenom reglerna eftersom det är en del helt nya saker i dem.

Välkommen ut till Kvarnlanda!


Gilla oss på

Våra sponsorer: