Køb et nyt apple watch på afbetaling fra 192,- pr måned

For et lille beløb hver måned har du også råd til et smart Apple Watch. Du kan købe et nyt Watch på fleksibel afbetaling, hvor købsprisen deles op i bidder, så du kun skal betale et lille månedligt beløb.. Rentefri finansiering tilbydes ved afvikling på 12 måneder og nogle gange helt op til 36 måneder.

Udforsk Apple Watch

De dage er forbi, hvor armbåndsuret udelukkende kunne bruges til at tjekke tiden på. Et Smart Watch fra Apple byder udover et moderne design på et utal af smarte funktioner til hverdag og træning. Du får apps og funktioner til det meste - og bedst af det hele så snakker uret sammen med din iPhone. Indbygget simkort er også en del af pakken med det nyeste Apple Watch, så du kan foretage opkald og sende tekstbeskeder uden at skulle have din iPhone op af lommen. Uret kommer i et væld af farver og forskellige udgaver, så du let kan finde det ur, som passer bedst til dit håndled og din iPhone.

Det største udvalg og de bedste priser på Watch

L'EASY har de bedste priser og et stort udvalg af intelligente ure fra Apple og Samsung. Er det tid til at udskifte dit gamle armbåndsur med et smartwatch, så finder du mange smarte modeller fra Apple og Samsung her. Apple Watch og Samsung Gear S3 findes i alle prisklasser og med et væld af forskellige specifikationer, så du let kan finde det ur, som passer bedst til dit håndled.

Sådan køber du et produkt

  1. Vælg dit Apple Produkt på L'EASY.DK
  2. Vælg løbetid 12, 24, 36 eller 48 mdr.
  3. Flyt varen i kurven og udfyld formular
  4. Levering og installering af varen

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE