Køb en ny MacBook på afbetaling fra 289,- pr måned

For et lille beløb hver måned har du også råd til en lækker Mac. Du kan købe en ny MacBook på fleksibel afbetaling, hvor købsprisen deles op i bidder, så du kun skal betale et lille månedligt beløb. Rentefri finansiering tilbydes ved afvikling på 12 måneder og nogle gange helt op til 36 måneder.

Det største udvalg og de bedste priser på Mac

L'EASY har de bedste priser og et stort udvalg af Mac-computere fra Apple som MacBook, MacBook Air, MacBook Pro og iMac. Om det er tid til at opgradere din gamle computer eller vælge en ny computer til hjemmekontoret, så finder du mange gode bud her. Mac-computere findes i alle prisklasser og med et væld af forskellige specifikationer, så du let kan finde den Mac, som passer bedst til dit behov.

Udforsk Mac

MacBook og iMac er elegant design i aluminium og glas tilsat høj ydelse, da de er udstyret med de kraftige Intel processorer. Skærmene er baseret på Apples højt roste Retina-teknologi, der er en fryd for øjet. Mac bruger Flash lagring, som giver en hurtig opstart og hurtig oplevelse i brug. Er du kreativ, så vil du få stor glæde af den indbyggede Touch Bar i MacBook Pro, når du arbejder med billedbehandling i Photoshop.

Sådan køber du et produkt

  1. Vælg dit Apple Produkt på L'EASY.DK
  2. Vælg løbetid 12, 24, 36 eller 48 mdr.
  3. Flyt varen i kurven og udfyld formular
  4. Levering og installering af varen

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE