Køb en ny iphone på afbetaling fra 136,- pr måned

For et lille beløb hver måned har du også råd til en fed iPhone. Du kan købe en ny iPhone på fleksibel afbetaling, hvor købsprisen deles op i bidder, så du kun skal betale et lille månedligt beløb. Rentefri finansiering tilbydes ved afvikling på 12 måneder og nogle gange helt op til 36 måneder.

Udforsk iPhone

Er du klar til en ny iPhone? Så er iPhone X, det helt rigtige køb som den største og mest avancerede iPhone-model til dato. Den er er så intelligent, at du bare skal trykke på den, snakke til den eller kigge på den for at få den til at reagere. Den helt nye 5.8" Super Retina-skærm er en fryd for øjet og ligger rigtig godt i hånden. Du kan bruge dit ansigt som adgangskode med den indbyggede ansigtsgenkendelse. Med Face ID kan du låse din iPhone op og foretage godkendelser på en sikker måde. Opladerkablet er ikke nødvendigt, da iPhone X er fuldstændig klar til en trådløs fremtid med indbygget trådløs opladning.

Det største udvalg og de bedste priser på iPhone

L'EASY har de bedste priser og et stort udvalg af iPhone-modeller fra Apple som iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Om du er på udkig efter en ny mobil dig til selv eller en i familien, så finder du mange gode gode bud her. iPhone findes i flere prisklasser, modeller, størrelser og farver med forskellige specifikationer. Så du kan let finde en iPhone-model, der passer til dit behov.

Sådan køber du et produkt

  1. Vælg dit Apple Produkt på L'EASY.DK
  2. Vælg løbetid 12, 24, 36 eller 48 mdr.
  3. Flyt varen i kurven og udfyld formular
  4. Levering og installering af varen

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE