Køb en ny ipad på afbetaling fra 119,- pr måned

For et lille beløb hver måned har du også råd til en stilfuld iPad. Du kan købe en ny iPad på fleksibel afbetaling, hvor købsprisen deles op i bidder, så du kun skal betale et lille månedligt beløb. Rentefri finansiering tilbydes ved afvikling på 12 måneder og nogle gange helt op til 36 måneder.

SE DE LAVE MÅNEDLIGE YDELSER og tilbud PÅ ipad

iPad 9.7 fra 119 kr/md - iPad Pro fra 179 kr/md - iPad mini 4 fra 179 kr/md

Udforsk iPad

iPad byder på en fantastisk oplevelse med den lækre og strålende multi-touch skærm, hvor du kan gøre alle de ting, som du holder af på en hurtig, enkel og mere spændende måde. Designet er flot og stilfuldt, og den smukke Retina-skærm viser knivskarpe billeder i flotte og naturtro farver. Med Touch ID fingeraftrykslæser og avanceret iSight kamera får du alt, hvad du kan drømme om i en tablet. Over en million apps er din garanti for at du kan lave alle de ting du bedst kan lide, når du har lyst. iOS er verdens mest avancerede mobile styresystem og får hele oplevelsen til at gå op i en højere enhed. Du får nye funktioner og muligheder, så du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere tilsat en unik og personlig iPad-oplevelse fra Apple.

Det største udvalg og de bedste priser på iPad

L'EASY har de bedste priser og et stort udvalg af iPad tablets fra Apple som iPad mini, iPad 9,7 og iPad Pro. En iPad er et godt supplement til en computer, da den er nem at have med rundt, så du altid har den lige ved hånden. iPads findes i alle prisklasser og størrelser med et væld af forskellige specifikationer, så du let kan finde den model, som passer bedst til dit behov.

Sådan køber du et produkt

  1. Vælg dit Apple Produkt på L'EASY.DK
  2. Vælg løbetid 12, 24, 36 eller 48 mdr.
  3. Flyt varen i kurven og udfyld formular
  4. Levering og installering af varen

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE