tips: Slå skærm rotation fra på iPhone


du ligger i sofaen og er godt i gang med surfe på internettet, svare på mails eller skrive en SMS. så roterer skærmen på din iPhone - og det er bare super irriterende.

Skal du se en film på din iPhone, så er det med skærmen i vandret position, at du får det bedste resultat ud af filmen, da skærmen bliver større.

Skal du foretage dig andre ting på din iPhone, så er den lodrette position måske den mest passende stilling.

Kan jeg låse min iPhone skærm i fast position

Det er faktisk faktisk ganske enkelt at slå skærm rotation fra på eksempelvis din iPhone 8. iOS er udstyret med en såkaldt rotationslås (iPhone Screen Rotation Lock), der kan fastholde din iPhone-skærm permanent i den position vandret eller lodret, som du måtte ønske.

Sådan slår du rotationslåsen til på iPhone

Den den nemmeste måde at deaktivere skærm rotationen på er ved at trykke en enkelt gang på "Hjem" knappen, hvis din iPhone er låst, hvor efter du så swiper du op fra bunden til toppen på din skærm. Hvis din iPhone er oplåst, så kan du droppe at trykke på "Hjem" knappen og bare swipe som anvist ovenfor. Nu bliver du så mødt af denne menu med en række ikoner:

Her vælger du du så ikon nummer 5 med en hængelås i midten, hvilket herefter betyder, at automatisk skærmrotation er deaktiveret på din iPhone.

Lavvande i kassen og lyst til en ny iPhone? Så køb del betalingen op i små bidder - se mere her!

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE