Small, medium, large eller x-large?


Skal den være lille, stor, medium eller måske ekstra stor - Danskerne elsker mobiler i alle størrelser. Find inspiration til din næste mobil her.

Smag er forskellig - også når det kommer til størrelsen på vores smartphone. Nogen går efter en model med stor skærm, hvor andre foretrækker en mindre mobil med en kompakt skærm.

Small: En kompakt smartphone til børn og voksne med små lommer

Apple iPhone SE er en lille men hurtig mobil, som på bedste vis kombinerer iPhone 5S og iPhone 6S i en endnu bedre udgave.

Det er en let og kompakt mobil, som er fremstillet af perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish – designet til at ligge virkelig godt i hånden. Derudover gør den fantastiske 4" Retina-skærm alt knitrende skarpt.

iPhone SE er velegnet til børn, teenagere og voksne med små hænder, som gerne vil have alle fordelene fra en stor mobil bare i mindre format.

Bedst af det hele, så kommer den med en pris, som der er til at betale for de fleste - også teenagere med et lille fritidsjob.

Se iPhone SE med det største udvalg og de bedste priser her!

Medium: Mellemstor smartphone uden at være klodset med perfekt pasform til lommen

Den nye iPhone 8 er supertynd og præsenterer et helt nyt kamerasystem med den klareste og mest farverige iPhone-skærm nogensinde. Ydeevnen er forbedret, og er dermed hurtigere end nogensinde før. Den har fået højere batterikapacitet og er udført i et vandafvisende design

Om du er en entusiastisk fotograf, interesseret i mobilspil eller en aktiv atlet vil iPhone 7 med sine utallige funktioner hjælpe dig til at udvikle din passion og dele den med verden.

Mobilen fra Apple henvender sig med sin 4,7 tommer store Retina-skærm til teenagere og voksne, som ikke vil gå på krompromis med kvaliteten og gerne vil have en medium stor skærm, der samtidig ligger godt i hånden og lommen.

Se iPhone 8 med det største udvalg og de bedste priser her!

Large: Stor smartphone med en skærm hvor du ser den mindste detalje

Huawei P10 Lite er en stor smartphone, hvor kompakthed, kraft og anvendelighed mødes, så du får en fantastisk brugeroplevelse med den store skærm. Den 5,2" store skærm kører på Full HD 1080p opløsning og giver en stor detaljeringsgrad, hvor du vil kunne se enhver detalje i højeste kvalitet.

Du får lang batteritid med en kapacitet, der bruger avancerede strømbesparende teknologier, og et af de bedste mobilkameraer på markedet.

Huawei P10 Lite kommer med et lille prisskilt, hvorfor den er for alle, der gerne vil have en stor smartphone uden af gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktioner.

Se Huawei P10 Lite med det største udvalg og de bedste priser her!

X-large: Ekstra stor smarthone velegnet til spil og film som gør en tablet unødvendig

Samsung Galaxy S8 Edge er en ekstra stor smartphone med sin 5,5 tommer skærm i et fantastisk design med 3D-glas og en dobbelt kurvet bagside, som gør den behagelig at holde.

Den er vand- og støvafvisende og har en høj ydeevne og hastighed takket være den nye og tilpassede CPU, som er op til 30% hurtigere.

På Samsung Galaxy S8 Edge kan du spille selv de mest krævende og grafiktunge spil uden de store forsinkelser og batteriforbrug, hvor du samtidig kan optage dit spil, som du kan dele med vennerne.

Samsung Galaxy S8 Edge henvender sig til alle med et stort behov for en stor mobilskærm til spil, film og arbejde, der er klar til at klippe navlestrengen til deres tablet.

Det er snart sidste års topmodel, hvorfor den store mobil fra Samsung kan købes til en ekstra nedsat pris, da Galaxy S9 er lige på trapperne.

Se dagspriserne på Samsung Galaxy S8 med det største udvalg og de bedste priser her!

Så nemt finansierer du dit mobilkøb

Trænger du til en ny mobil, og er du sagt på godt dansk på spanden uden penge på kontoen? Så behøver du ikke skulle undvære en ny mobil, da du kan vælge at købe en ny mobil på afbetaling. Købsprisen bliver delt op i små bidder, så du kan slippe med en lille månedlig betaling, som du sagtens kan overkomme at betale. Afbetaling er en både hurtig og enkel finansieringsform, som mange danskere vælger at gøre brug af på grund af de mange muligheder, det giver for at få adgang til nyt og måske dyrt elektronik.

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE