Hvad er den gamle iPhone værd?


trænger din gamle iPhone til at blive udskiftet. Så kan du tjene nogle gode penge ved at sælge din gamle iPhone, da Apples produkter holder prisen rigtig godt.

Hvor meget du kan få for at sælge din gamle iPhone afhænger af stand, årgang, model og popularitet.

Der er stor forskel på hvilken salgspris, du kan opnå, om det er en iPhone 4S, en iPhone 5S eller en iPhone 6 Plus, som du gerne vil sælge.

Heldigvis så er Apples produkter da generelt lette at omsætte til klingende mønt på grund af den store popularitet.

Standen på din brugte iPhone

Jo flere kilometer en bil har på tælleren, jo mindre kan den sælges til. Det er lidt det samme med en brugt iPhone. Hvis du har behandlet din iPhone godt, så den fremstår i en pæn stand, som modsvarer kilometrene på tælleren, så kan du få en god pris for din brugte iPhone.

Har din gamle iPhone fysiske eller systemmæssige mangler og fejl, som går ud over brugen af mobilen, så skal du ikke forvente at få så meget for den, når du sælger den. En iPhone der har været tabt på gulvet med revnet glas eller en iPhone med en defekt WiFi-forbindelse, er ikke i høj kurs hos køberne.

Modeltype og årgang på din brugte iPhone

Med modeltype, så mener vi ikke om, der er tale om en iPhone 6S eller en iPhone SE. Vi tænker på, hvor stor lagerpladsen er på din iPhone, hvor stor er hukommelsen, hvor hurtig er processoren, hvor mange tommer er skærmen, og er den med 3G eller 4G mobilforbindelse.

I korte træk kan man sige, at jo bedre, hurtigere og nyere en iPhone, som du vil sælge, jo flere penge kan du forlange for den ved en handel.

Hvor populær er din brugte iPhone

Nu til noget, som har stor betydning for, hvor meget et salg af din iPhone kan indbringe. Populariteten på din brugte iPhone er af afgørende betydning for, hvor meget du kan få for den. De mest populære iPhone-modeller i nævnte rækkefølge er: iPhone X, iPhone 8/S, iPhone 7/S, iPhone 6/S, iPhone SE og iPhone 5S. Har du en af dem, så kan du få en rigtig fornuftig pris for din iPhone.

Hvad kan du få for din brugte iPhone

Hvad du kan få for din gamle iPhone afhænger som sagt af stand, popularitet, modeltype og årgang. Hvis du gerne vil vide, hvad meget du sådan cirka kan sælge din brugte iPhone til, så kan det være en god idé at tjekke priserne på nye udgaver på PricerRunner og gamle udgaver på DBA eller Gul og Gratis. På den måde kan du få et fingerpeg om. hvor mange penge du kan få i kassen for din mobil.

Et godt tip er altid at fastsætte prisen på din brugte iPhone så realistisk som muligt, så er du garanteret et hurtigere salg. Hvis du sætter du prisen for højt, så kan du risikere, at salgsannoncen med din iPhone får liggepest. Når du så tilretter prisen, så begynder de interesserede købere at overveje, om der mon er noget galt med din iPhone. Så er der stor sandsynlighed for, at du kan få mindre for den - end hvis du havde sat salgsprisen fornuftigt til at starte med.

Se dagspriserne på iPhone X, 8 og SE her - kontant eller på fleksibel afbetaling!

Det kan du gøre, hvis du mangler penge til en ny iPhone

Rækker pengene på din bankonto og de ekstra penge, som du får fra salget af din brugte iPhone ikke til at købe en ny? Er du stålsat på at købe en ny iPhone, så skal du en tur forbi banken eller familien for at låne de penge, som du mangler. Du kan også vælge at gøre noget helt andet - nemlig at købe en ny iPhone på afbetaling, hvor du betaler et lille beløb tilbage hver måned. Så undgår du at låne penge af familien med risiko for at komme i taknemlighedsgæld, og du indgår at skulle stå skoleret i banken for at få et forbrugslån, hvorfor afbetaling er en smart mulighed.