Guide: Sådan flytter du fra Android til iPhone


har du en Android mobil og er er fristet af den stilfulde og lækre iPhone. Så kan du flytte alle dine oplysninger med den lille App Flyt til iOS.

Du har ikke taget det sidste skridt. da det virker for kompliceret at få flyttet alle dine oplysninger fra din gamle Android mobil til en ny iPhone X.

Nu kan du godt smide alle undskyldningerne overbords, da den lille app "Move to iOS" kan klare jobbet for dig i en håndvending.

Hvorfor skifte til iPhone?

Nu sidder du sikkert og tænker, hvorfor i alverden skal jeg skifte min Android mobil ud med en ny iPhone! iPhone er en fantastisk mobil og findes i en hav af prisklasser og størrelser fra den billigste iPhone SE med 4 tommer skærm til den helt dyre topmodel iPhone X med 5.8 tommer skærm.

iPhone er en rigtig fantastisk mobil og for mange er det den helt store mobile kærlighed, hvor den eneste er en iPhone. Vi giver dig her her nogle gode grunde til at skifte Android mobilen ud med en iPhone:

 1. Designet er lækkert og stilfuldt
 2. Den er utrolig brugervenlig for alle alle aldre store som små
 3. Udvalger af de virkelig gode apps er endnu større til iPhone
 4. Du kan sende gratis SMS'er med iMessage til venner og familie med Apple-enheder
 5. FaceTime er uovertruffen til videosamtaler med kæresten
 6. AirPlay er gør det let at streame musik og fil fra en iPhone til Apple TV og stereoanlæg
 7. Udvalget af lækkert tilbehør er stort som fx Apple Watch

Det skal du bruge inden du går i gang

For at du kan skifte fra Android til en iPhone (virker også med iPad og iPod) ved hjælp af appen "Flyt til iOS", så skal du have følgende:

 • iOS 9 eller en nyere version
 • iPhone 5 eller en nyere iPhone-model
 • iPad 4. generation eller nyere
 • iPad mini 2 eller nyere model
 • iPod touch 6. generation
 • Android version 4.0 eller nyere version

Det skal du gøre før du begynder

Før du at flytte dine data fra Android til en iPhone, skal du gøre følgende:

 • Aktivér WiFi på Android-enheden
 • Tilslut den nye iPhone og Android mobilen til en stikkontant
 • Det er vigtigt, at du sikrer dig, at de data, der skal flyttes incl. indhold på evt. SD-kort kan være på den nye iPhone
 • Hvis du vil overføre bogmærker fra Google Chrome, så skal du opdatere til den nyeste version af Chrome på Android-enheden

Sådan skifter du fra Android til iPhone

Nu er du klar til at gå i gang med at flytte indholdet fra en Android-mobil din en iPhone. Du skal følge denne lille hjælpeguide.

 1. Hent appen: "Move to iOS" i Google Play til din Android-enhed
 2. Se efter skærmbilledet Apps & data: under indstillingen af den nye iOS-enhed. Tryk derefter på Flyt data fra Android. Hvis du allerede har afsluttet indstillingen, skal du slette indholdet på iOS-enheden og starte forfra. Hvis du ikke vil slette indholdet på enheden, kan du bare overføre indholdet manuelt.
 3. Åbn appen Flyt til iOS: på Android-enheden, og tryk på Fortsæt. Læs betingelserne igennem. Tryk på Enig for at acceptere betingelserne, og tryk på Næste øverst til højre i skærmbilledet Find din kode.
 4. Vent på en kode: På iOS-enheden skal du trykke på Fortsæt i skærmbilledet Flyt fra Android. Vent på, at den ticifrede kode vises. Hvis der vises en advarsel på Android-enheden om, at internetforbindelsen er dårlig, skal du ignorere advarslen.
 5. Sådan bruges koden: Indtast koden på Android-enheden. Vent på, at skærmbilledet med dataoverførsel vises.
 6. Vælg data og vent: På Android-enheden skal du vælge det, der skal overføres, og derefter trykke på Næste. Lad begge enheder arbejde, til indlæsningsbjælken på iOS-enheden viser, at overførslen er færdig – selv om Android-enheden angiver, at overførslen er færdig tidligere.
 7. Hele overførslen kan tage et stykke tid afhængigt af mængden af data, der skal overføres.
 8. Sådan indstilles iOS-enheden: Når indlæsningsbjælken på iOS-enheden viser, at overførslen er færdig, skal du trykke på OK på Android-enheden. Tryk derefter på Fortsæt på iOS-enheden, og følg vejledningen på skærmen for at afslutte indstillingen.
 9. Afslutning: Kontroller, om de ønskede data er blevet overført. Hvis der mangler noget, kan du flytte det manuelt. Gå derefter ind i App Store på iOS-enheden for at finde og hente de apps, som lå på Android-enheden.

Har du brug for yderligere hjælp til overførsel af dine data fra Android til iPhone, så kan læse mere på Apples hjemmeside.

Du kan hente applikationen her

Du kan hente den gratis app "Move to iOS" her.

Se alle dagspriserne på nye iPhones her - kontant eller på fleksibel afbetaling!

Har du brug for en ny iPhone men måske ikke råd?

Hvis du gerne vil have en ny iPhone som den nye iPhone 8 eller iPhone X, så kan din økonomiske situation godt være en hindring. Du har måske ikke flere tusinde kroner til at kunne betale for en helt ny iPhone kontant. Hvad gør du så? Du har mulighed for at købe en iPhone på afbetaling, hvor du betaler et lille beløb tilbage hver måned. Afbetaling er en nem og fleksibel mulighed for alle, der gerne vil have den sidste nye mobile topmodel uden at skulle slagte sparegrisen - som måske ovenikøbet allerede er tom. Der er mange fordele ved at handle på afbetaling. For det første så deles betalingen op i små månedlige og overkommelige bidder, så du ikke rigtig mærker udgiften i den daglige økonomi. For det andet så skal du ikke spekulere på hverken udbetaling eller omkostninger. Udbetalingen er der ingen af og evt. omkostninger er medfinansieret i afbetalingslånet.

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


 • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
 • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
 • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
 • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
 • 12 MDR. MED 0% I RENTE