Er iPhone X starten på en ny mobilrevolution?


Apple har løftet sløret for iPhone X, udtales iPhone 10, som er en jubilæumsudgaven der forsøger at løfte arven efter den første iPhone 3. Kan den det? Det får du vores bud på her.

Når Apple præsenterer et nyt produkt, så er æBlefirmaet verdensmester i at skabe hype og foromtale inden selve lanceringen.

Alle nye Apple produkter bliver præsenteret som verdensnyheder og det bedste indenfor kategorien nogensinde.

Det samme gør sig gældende for iPhone X, som der længe er blevet skrevet om på rigtig mange online og sociale medier.

Nu er den så landet, og skal som en vaskeægte jubilæumsmobil forsøge at løfte arven her 10 år efter præsentationen af den første iPhone.

Hvad kan iPhone X så

iPhone X har en Super Retina-skærm på 5,8 tommer, som går kant til kant, med en opløsning på 2.436 x 1.125 pixels. Apple har også smidt en A11 Bionic energibesparende chip med seks kerner i den nye iPhone. Den grafiske ydeevne skulle også være i tip med en tre kernet GPU, som Apple selv har produceret. De tre kameraer har også fået en overhaling med hensyn til 4K, bedre autofokus og True Tone Flash. Ansigtsgenkendelse erstatter fingeraftrykslæseren, som vi kender fra tidligere iPhone-modeller. Trådløs opladning er også blevet en del af pakken, hvor Apple har også smidt trådløs opladning via Qi-standarden.

Er iPhone X en revolution i forhold til konkurrenterne

Hvis vi kigger på de tekniske detaljer alene, så indeholder iPhone X ingen nyheder eller revolutioner, hvis vi sammenligner med de nærmeste konkurrenter som Samsung, OnePlus, Oppo og Huawei, hvor du kan få de samme ting og mere til en langt lavere pris. Ansigtsgenkendelse har eksisteret i mere end 10 år på computere, så det er heller ikke decideret en nyhed på en ny mobil. Fjernelse af fingeraftrykslæseren til fordel for Face ID vil mange nok vælge at betragte som et tilbageskridt. Hvem gider betale nede i supermarkedet med sit ansigt - det er bare usmart og upraktisk uanset, hvordan du anskuer det. Det er bare nemmere og mere smart med et fingeraftryk. L

Er iPhone X en revolution i forhold til iPhone 3

Skridtet fra den første iPhone til iPhone X er kæmpestort, og man taber næsten pusten ved at betragte den enorme udvikling, der er sket på den relative korte tid, som 10 år jo er. Her kan vi altså godt tale om den decideret revolution, da iPhone X er pakket med funktioner, hardware og designmæssige detaljer, som sætter iPhone 3 til vægs. Hvor iPhone 3 var en basal mobil, hvor introduktionen af multi-touch, en velfungerende brugerflade kombineret med en AppStore var en verdensnyhed, så er iPhone X det foreløbige punktum i en lang teknologisk rejse, som alle smartphones herunder også Apples iPhone har været ude på de senere år. Der er så stor forskel på den første iPhone 3 sammenlignet med iPhone X, at det er helt på sin plads, at kalde iPhone X en revolution. Den er desværre bare ikke helt så stor, som da iPhone 3 kom frem. Her kunne vi godt have forventet os lidt mere af Apple, da mange af nyhederne i iPhone X desværre ikke har

Skal du så købe iPhone X?

Startprisen på iPhone X er 8.899 kroner for udgaven med 64GB og 10.249 for udgaven med 256GB. Så er spørgsmålet hvis vi sammenligner en samlede iPhone X-pakke med prisen, som mobilen er et godt køb. Her må svaret fra vores side desværre være nej, da nyhederne er alt for små til at kunne forsvare en så høj pris. Vi tror ikke på, at iPhone X med den nuværende prispolitik bliver for de mange. Du er efter vores mening bedre tjent med den kommende iPhone 8, den nuværende iPhone 6S eller den nuværende iPhone 7, som du kan købe lige nu på et rigtig godt tilbud, hvor forholdet mellem pris og kvalitet hænger bedre sammen.

Trænger din gamle iPhone til udskiftning? Så se alle dagspriserne her på de lækre modeller - kontant eller på fleksibel afbetaling!

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE