Test: De bedste mini tablets


Vi har haft fingrene i tre kompakte tablets med en skærmstørrelse omkring 8 tommer. Hvis du ønsker at købe en lille tablet, så er der her tre oplagte kandidater.

Der findes rigtig mange tablets at vælge imellem, så det er helt forståeligt, hvis du kæmper med at finde den rigtige. De tre tablets i vores test kører forskellige styresystemer og kommer i forskellige størrelser og prisklasser.

Apple iPad mini 4

Der findes billigere tablets end iPad mini 4, ja der findes endda billigere iPads på markedet. Tillader økonomien det, så vil den nye mini tablet ikke skuffe dig. Skærmen er superlækker, og specifikationerne er yderst kraftfulde. Nu har vi endelig en iPad med en 8 tommer skærm, som kan matche den større iPad Air 2. iPad mini 4 er til den krævende bruger, som gerne vil have have lækkert tabletdesign og rigeligt med kræfter under motorhjelmen. Kameraet er blevet voldsomt bedre sammenlignet med iPad mini 2. Det samme kan man sige om batteritiden, der også har fået et nøk op ad. Salgstallene har længe bevist, at iPad mini er den mest populære tablet i Danmark - og det bliver absolut ikke mindre med den nye iPad mini 4 fra Apple, som er et rigtig godt køb.

Se alle dagspriser på iPad mini 4 her - kontant eller på afbetaling!

Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 er en fantastisk mini tablet og et rigtig godt Android alternativ til iPad mini 4. Den er utrolig tynd og let, og det er en fornøjelse at arbejde med den flotte skærm. Når vi kigger på iPad mini 4 og Galaxy Tab S2 8.0, så der der på mange måder tale om to referencemodeller fra to af verdens elektronikproducenter. De to mini tablets er på mange måder identiske og alligevel forskellige. Et stykke hen ad vejen, så er det et spørgsmål, om du er til Android-oplevelsen fra Google eller iOS-oplevelsen fra Apple. Begge øko-systemer er veludbyggede med et stort udvalg i apps, spil og underholdning. Der er ikke rigtig noget, som vi kan kritisere Samsungs mini tablet for, det som den gør, det gør den nemlig rigtig godt - faktisk på højde med Apples seneste mini tablet.

Se alle dagspriser på Samsung Galaxy Tab S2 8.0 her - kontant eller på afbetaling!

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact er Sonys første rigtige og vellykkede forsøg i den populære kompakte mini-klasse. Den er super tynd og let at håndtere. Den er samtidig også vandtæt, hvilket er et stort plus set med vores øjne. Hardwaren er ganske anstændig uden dog at imponere og være på niveau med hverken iPad mini 2 og Samsung Galaxy Tab S2 8.0. Lydensiden imponerer med at overraskende god, og her kommer til tydeligt til udtryk, at Sony bruger sin store erfaring fra Audio- og Lydverdenen og putter det i den lille tablet. En smart detalje er funktionen PS4 Remtoe Play, som du vil sætte stor pris på, hvis du er storforbruger af Sonys spilkonsol Playstation 4. En rigtig god mini tablet fra Sony, som er gennemsnitlig uden dog at imponere.

Se alle dagspriser på Sony Xperia Z3 Tablet Compact her - kontant eller på afbetaling!

Sådan får du råd til en lækker tablet allerede i dag!

Har du sparet pengene op, ja så kan du da lige så godt købe din nye tablet kontant. Har du ikke sparet pengene op - og orker du ikke at skulle en tur forbi banken for at diskutere med din bankrådgiver? Så bør du overveje at købe en ny tablet på afbetaling. Betalingen bliver det op i små månedlige bidder, så du kun betaler et lille beløb tilbage hver måned. Eventuelle omkostninger er medfinansieret i aftalen. Ved afbetaling skal du heller ikke have penge op af lommen til en udbetaling - da det er med nul kroner i udbetaling. Vælger du at betale hurtigt tilbage over 12 måneder, så slipper du for at betale renter.

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE