Omdan iPad til en robot


Kan du ikke være her, der og alene vegne på en gang, så kan du da bare omdanne din iPad til en robot. Så bliver der pludselig mange flere af dig på en gang. Tosset, vanvittigt eller måske verdens bedste idé - tjaa døm selv!

Der er snart ikke den ting, som vi ikke kan bruge vores iPad til. Det sidste nye, er nu at omdanne en iPad til en robot eller en klon af dig selv med Double Robotics.

Vær tilstede uden at være tilstede

Du kender sikker Facetime, Skype, Google Talk og ikke mindst de traditionelle videokonferencer via fastnettelefonen. Double Robotics er en videreudvikling af konceptet med videosamtaler.

Den bedste måde, at beskrive Double Robotics på, er en Segway påmonteret en iPad, hvor du så kan snakke til flere personer og have en form for fysisk tilstedeværelse, da du nu også kan bevæge dig rundt på lokationen på hjul. Dog kan skal du nok ikke prøve kræfter med trapper. Du kan altså være tilstede med Double Robotics på jobbet, mødet eller i skolen, selvom du ikke har mulighed for at møde op. Du er altså tilstede uden selv at være fysisk tilstede.

Sådan fungerer Double Robotics

iPaden er dit ansigt, kameraet er dine øjne, højtaleren er din stemme og den lille Segway er dine ben. Du styrer rundt med Double Robotics med en app til din iPhone og samtidig kan du følge med på samme skærm eller skærmen på din Mac.

TOSSET Fremtidsvision eller verdens bedste ide!

Her på Mactilbud.dk ved vi faktisk ikke helt, hvad vi skal mene om Double Robotics? En del af ideen virker skør - og en del af ideen virker faktisk fornuftig og velgennemtænkt. Men, i hvilke situationer i hverdagen, kan det give mening at bruge Double Robotics? Det kan det et sted, hvor du skal være uden at have mulighed for at være fysisk tilstede eksempelvis over store fysiske aftstande. Det er faktisk kun fantasien, der sætter loftet for anvendelsesmulighederne for kombinationen af en iPad og Double Robotics.

Del betalingen op i små bidder og køb en ny iPad allerede i dag!

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE