Guide: Det bedste dataabonnement til din iPad


Vi giver dig her en enkel guide til at finde det mest optimale dataabonnement til din iPad 3G/4G.

Er du den lykkelige indehaver af en Apple iPad med plads til simkort, så du ikke behøver opholde dig i nærheden at et WiFi-hotspot, når du skal på nettet.

Så ved du sikkert også, at det kan være en dyr fornøjelse. at have det forkerte iPad-data abonnement.

Vi giver dig her en hjælpende hånd med vores guide, så du kan styre uden om de værste faldgruber og problemer.

Ordentlig dækning er et must

Der findes et hav af mobilselskaber, der tilbyder billige dataabonnementer til tablets. Men, nu er billig jo ikke altid lig med bedst! Det ikke ikke ret meget at have Danmarks billigste datapakke til din iPad, hvis det samtidig er datapakken med Danmarks dårligste dækning. Derfor skal du vælge dækning fremfor pris, hvis du skal have det bedste dataabonnement. Du selv tjekke dækningen ved at skrive "mobildækning Danmark" på Google eller ved at skrive "Mobbildækning og fx Telmore", så kan du finde dækningskort på et eller flere selskaber. Der kan nemlig være store lokale forskelle på, hvilket mobilselskab, der tilbyder den bedste mobile internetforbindelse i dit område, så det er om at vælge det rigtig selskab i første omgang.

Vælg et dataabonnement med stor GB-pakke

Når du shopper data abonnement til din iPad, så er det en dum idé at vælge en for lille datapakke. Vælg en tilpas stor datapakke, så du ikke løber tør for mobildata midt på måneden, hvor du så bliver overtakseret af mobilselskabet for yderligere dataforbrug, eller hastigheden bliver sat ned svarende til topfarten på en gammel Trabant-bil fra Østtyskland.

Hvad må et dataabonnement koste

Der kan være store forskelle fra mobilselskab til mobilselskab på priserne på mobile dataabonnementer. Det kan være svært helt at overskue priserne og finde det helt rigtige mobile bredbåndsabonnement på internettet. Der findes forskellige udbyder af prissammenligningssider på nettet, der lister og sammenligner priserne på de forskellige dataabonnementer. Det kan være fristende at følge nogle af de "gode råd". Inden du gør det, så skal du gøre dig klart, at det kan være så som så med udvildigheden på disse tjenester, da de tjener penge på at sælge mobile bredbåndsabonnementer for selskaberne.

Vi anbefaler, i stedet, at du går din på det enkelte teleselskabs hjemmeside og selv tjekker priserne ud. Du vil i mange tilfælde kunne hente en bedre pris, da flere mobilselskaber tilbyder deres kunder samlerabatter. Det betyder, at prisen blive lavere, hvis du også flytter eksempelvis dit mobilabonnement til mobilselskabet, hvor du bestiller et mobilt dataabonnement.

Hvordan er det at være kunde i mobilselskabet

Et teleselskab er en forretning ligesom alt andet, der skal tjene penge. Derfor er selskaberne ikke blege for at love guld og grønne skove, når de skal tiltrække nye kunder. Men, hvordan er betjeningen egentlig, hvis du får brug for service eller support, når du først er blevet kunde? Fungerer regningsopkrævningen optimalt, så du ikke risikerer at få rykkere, selvom du allerede har betalt for dit bredbånd. Det er nogle spørgsmål, som det kan være rart at få besvaret som potentiel ny mobil bredbåndskunde. Vi anbefaler derfor, at du undersøger andre kunders erfaringer med det pågældende selskab ved at Google det eller tjekke mobilselskabet på trustpilot.dk. På Trustpilot kan du læse om andre kunders erfaringer med de pågældende mobilselskaber. Har selskabet fået en rigtig lav score, så går der som regel sjældent røg af en brand uden, at det brænder et sted. Så derfor styr i videst muligt omfang uden om selskaber, der har alt for mange utilfredse kunder, så du selv bliver den næste i køen. Der er nemlig mobilselskaber nok på markedet, der behandler deres kunder ordentligt.

Tid til en ny iPad? Se Danmarks største udvalg til de laveste afbetalingspriser her!

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

Vælger du at købe dit nye Apple produkt på afbetaling hos L'EASY.DK, så får du en masse fordele:


  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE