Køb et nyt Apple TV på afbetaling fra 79,- pr måned

For et lille beløb hver måned har du også råd til et nyt Apple TV. Du kan købe et nyt Apple TV på fleksibel afbetaling, hvor købsprisen deles op i bidder, så du kun skal betale et lille månedligt beløb. Rentefri finansiering tilbydes ved afvikling på 12 måneder og nogle gange helt op til 36 måneder.

SE DE LAVE MÅNEDLIGE YDELSER OG TILBUD PÅ Apple Tv

Apple TV 4K 32GB 79 kr/md - Apple TV 4K 64GB 89 kr/md

Udforsk Apple TV

Apple TV er fremtidens TV, hvor du slipper for dyre kabel-TV pakker ved at skifte til billig streaming via den lille TV-boks. Med et Apple TV kan du se og lytte til at det, som du holder af i 4K kvalitet med dedikerede TV-apps. Du bestemmer selv, hvad du vil se, når du vil se det på populære streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay, Cmore, Prime Video fra Amazon, DR TV og TV2 Play. Tilkøb en gaming controller og Apple TV er pludselig en spillekonsol, så du kan game løs sammen med vennerne.

Det største udvalg og de bedste priser på Apple TV

L'EASY har de bedste priser og et stort udvalg af Apple TV. Er det tid til at opgradere dit gamle Fladskræms-TV med en smart TV-boks, så finder du flere forskellige Apple TV-modeller her. Apple TV findes i flere prisklasser og forskellige specifikationer, så du let kan finde det TV, som passer bedst til dit behov.

Sådan køber du et produkt

  1. Vælg dit Apple Produkt på L'EASY.DK
  2. Vælg løbetid 12, 24, 36 eller 48 mdr.
  3. Flyt varen i kurven og udfyld formular
  4. Levering og installering af varen

DINE FORDELE VED AT HANDLE PÅ AFBETALING

  • DU SLIPPER FOR STORE ENGANGSUDGIFTER
  • DU FÅR 14 DAGES FORTRYDELSESRET
  • DU BETALER SMÅ MÅNEDLIGE YDELSER
  • LEVERING NÅR DET PASSER DIG
  • 12 MDR. MED 0% I RENTE