Villkor

När du gör en bokning i Lodge32 vandrarhem på vilken sida som helst, inklusive återförsäljare, du godkänner och accepterar vandrarhemets villkor.


AVBOKNING OCH UTEBLIVEN ANKOMST (NO SHOW)

Gratis avbokning sker om du avbokar minst 48 timmar före ankomstdatum.

Om du avbokar bokning senare än 48 timmar före ankomstdatum eller inte dyker upp för din vistelse ("No show") , första natt ska debiters som avgift.

Exempel: om ankomstdatum är 4de februari, den sista tiden för gratis avbokning är 1a februari kl 23:59:59). Om du vill avboka en del av din bokning - samma avbokningsvillkor gäller: gratis avbokning upp till 48 timmar före det datum du vill avboka.

Från och med 15/12/2018 alla bokningar som görs från och med den dagen kommer att ha en standard avbokningsregler, men för ingen visning debiteras 100%, så ingen visning kommer inte att återbetalas.

IN- OCH UTCHECKNING

INCHECKNING: efter 15.00. Om du anländer efter kl. 18, du kan checka in på din Facebook: använd bara incheckning option och välj Lodge32 som plats.

UTCHECKNING: före 11.00. Vi har en express utcheckning: bara packa och gå. Glöm inte att lämna lakan och handduk i korgen och kontrollera att din bokning är betalad.

LAKAN OCH HANDDUKAR

Lakan är obligatoriska. Ta med egna lakan eller hyra lakan från oss för 60 kronor per person om du betalar vid ankomst (eller 40 kr per person om du betalar före ankomst på nätet). Om du har egna lakan men vill hyra handdukar separat - det kan du göra för 20 kronor per enhet. Observera att sovsäckar är ej tillåtna på grund av hygienregler.

SÄKERHETSSKÅP OCH BAGAGE RUM

I varje rum vi har personliga säkerhetsskåp för varje säng om du vill låsa värdesaker inom din vistelse. Skåp är låsbara med hänglås: du kan antingen ta med eget hänglås eller köpa en från oss för 60 kr. Du kan lämna och behålla sitt bagage hos oss i bagage rum gratis även innan incheckning och efter utcheckning (tills kl 18). Bagagerummet har säkerhetsskåp, var vänlig observera att dessa skåp är tillgängliga endast för att behålla värdesaker före incheckningen vid ankomst och efter utcheckning före kl 18.Var vänlig observera att vi tar inte ansvar för dina värdesäker, lämna inte dem obeväkad.

BETALNING

För direkta bokningar från www.lodge32.se : när du bokar du betalar 12% deposition, resten betalas på ankomstdagen. Du kan välja att förbetala din vistelse redan före ankomst och få rabatt på lakan.

Om du anländer efter receptionsöppetider Lodge32 förbehåller rätten att debitera ditt kort för totalbeloppet inklusive lakan. Vänligen informera oss om du tar egna lakan med sig och vill inte låna våra lakan. Om betalningen är klart - du får ett kvitto från oss på mejlet, annars skulle vi kontakta dig angående din betalning. Vi tar emot endast kort utfärdad av Mastercard, Visa, AmericanExpress or DinersClub, tyvärr vi kan inte ta emot andra kort, t.e.: Maestro.

Återstående betalning kan betalas kontant, kort eller Swish (till Swish nr. 123 609 43 87).

OBS! För indirekta bokningar från andra återförsäljare olika betalningsvillkor gäller.

För bokningar på plats ("walk-in") vi kräver kontokort för vanliga priser, extra avgifter för kontanthandling kan förekomma. Vi kraver kreditkort (bank kort) för att bo hos oss, om du har inte sitt eget kort - din bokning kan bli nekad.

ÅRLIGA BEGRÄNSNINGAR

Barn över 10 år är välkomna. Observera att vi är inte lämpliga för barn under 10 år.

Vänligen notera att vårt vandrarhem är ungdomsinriktat och gäster över 50 år kan nekas bokning.

Barn under 18 år kan bo i vandrarhem i närvaro av sina föräldrar eller vårdnadshavare. Om sådant inte kan vara närvarande - vi kräver barnet att ha skriftligt tillstånd att stanna i vårt vandrarhem med underskrift och ID kopia av sin förälder eller vårdnadshavare i fysisk eller elektronisk form (t.e. mejl).

ANDRA VILLKOR

Tidig incheckning (före 15.00) kan köpas för 20 SEK per person, detta är tillgänglig från kl. 9, men tillgänglighet kommer att bli föremål vid ankomst på grund av utcheckning av tidigare hyresgäster.

Inget högt ljud mellan 23.00-07.00 - vänligen respektera övrig gästs viloläge

Rökning, fisk, alkohol och droger: förbrukning och lagring är förbjudet

Gästerna måste vara respektfulla mot varandra och personal.

Vandrarhemmet är inte lämpligt för rullstolsburna användare på grund av teknisk byggutförande

Kokkärl finns tillgänglig inom receptionsöppettider på grund av brandsäkerhet

Extra obetalda gäster eller besökare är förbjudna

Maximal vistelse är 14 dagar

Vandrarhem är ett korttidsboende och är inte lämpligt för permanent bostad. Gäster avstår från besittingsrätt.

Lodge32 förbehåller rätt att avboka bokningen och / eller ta ut en avgift om gäst bryter en elle mer av ovanstående regler.

Vi erbjuder ej städning på natter. Var vänlig observera att du måste diska och städa efter sig (om du tappar mat eller papper på golvet, om du använder muggar du ska diska de efter sig, osv). Vi förbehåller rätt att debitera avgift om själv-städning nekas av kund eller kund städar inte efter sig. Var vänlig och respektera rätt av andra gäster att nyttja av ren lokal och gemensamma utrymme.