/////PROJECTES/////

El Taller d'Art

Està situat a la població natal de Lluci Juan i està unit a la seua vida, dificultats de l'inici de la trajectòria professional com artista visual i les dificultats que marquen i determinen a tota una generació que frisen per viure per ells mateixos, per independitzar-se.

Les ferides del taller


És un projecte multidisciplinari on es relaciona la història de l’espai de treball de l’artista amb el temps que porta vinculada a ell.


Lluci Juan reflexiona sobre aspectes micro-polítics que afecten les joves artistes en la situació de crisi econòmica i social del 2008 i com el medi on vivim ens defineix.


Les ferides del taller està format per sèries: Les ferides (fotografia), El terra (vídeo), Catarsi (acció), Registres intangibles (instal·lació) i els Imaginaris topogràfics (pintura).

 Dones al carrer


És un projecte participatiu amb les veïnes de diferents poblacions rural o barris antics perquè ens conten les seues vivències en l'espai públic de pobles i ciutats. L'origen d'aquesta proposta és donar veu a la població femenina per valorar públicament la seua tasca indispensable per al desenvolupament de la societat i que tantes voltes ha estat amagada.

Brodant la revolta


Brodant la revolta és un projecte participatiu d'art contemporani que consisteix a eixir a l'espai públic (mercats, places i carrers) per a brodar pancartes amb missatges feministes  de consciència de gènere.


 Museu Íntim de les Històries Mai Contades


Proposta visual i narrativa que parteix d’històries i d’objectes quotidians. Les dones protagonistes d’aquesta exposició acudeixen a una cita on al llarg de les hores vam parlar de diferents temes de la vida i els demanem que ens portaren un objecte quotidià amb algun significat especial per a elles.


Macroprecarització cultural


Els estudis demostren la precarietat econòmica que pateixen les artistes de la seua activitat professional.

Acció portada a terme durant un festival d'art on Lluci Juan treballava com a cambrera (activitat remunerada) i repartia el currículum d'art, on la major part de les activitats han estat no remunerades.   

Malabar d'artista


Metàfora i reflexió sobre la llibertat creativa de l'artista i els condicionants de la seua pràctica. Consisteix en una acció basada en el joc de malabars dels pals xinesos. Cada pal porta inscrita una paraula vinculada al procés creatiu, encara que moltes d'elles no les relacionaríem en un primer moment partint de la idea romàntica de l'artista creador.

Talent Visible


Lluci Juan comissaria Talent Visible I (2020) i  Talent Visible II (2022). Dirigida a creadors vinculats a Aielo de Malferit i una artista comarcal de reconeguda trajectòria. Una aposta ferma per dinamitzar i reforçar la creació artística més enllà dels grans centres culturals en recerca d'una societat més justa, considerant la cultura com un dret fonamental i donant suport a creadors arreu del territori. 

Obra gràfica


L'obra gràfica de Lluci Juan respon a les inquietuds més íntimes de l'artista. Fugint de la figuració, aquestes obres busquen en l'essència dels elements formals de la representació gràfica per buscar la veritat del món que ens envolta. La línia, el punt i el plànol esdevenen protagonistes i valedors per si mateix per a apropar-se, interrogar i representar la realitat. 

contact@LluciJuan.art       +34605677559 

FacebookInstagramTwitterTikTokYouTube