Κατασκευή ιστοσελίδων, Branding & συμβουλευτική επικοινωνίας

Πλέον η online παρουσία σας δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά!

Πλήρες επαγγελματικό site με *€190

Προσεγμένη κατασκευή ιστοσελίδων με καλαισθησία και χρηστικότητα: Αρχική σελίδα, σελίδα προφιλ επιχείρησης, σελίδα με τις υπηρεσίες που προσφέρετε, σελίδα επικοινωνίας με χάρτη και φόρμα επικοινωνίας, σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες και βίντεο.

Με δωρεάν φιλοξενία των σελίδων από την Google

Δεν απαιτείται αγορά domain

Είναι συμβατή με κινητά τηλέφωνα (Mobile responsive)

*τιμή χωρίς ΦΠΑ 24%

Αποκτήστε ένα όμορφο και χρηστικό επαγγελματικό site

Τώρα μπορείτε να συνεργαστείτε με τους επαγγελματίες της εταιρικής επικοινωνίας

Ως επαγγελματίες σύμβουλοι εταιρικής επικοινωνίας μπορούμε και διαμορφώνουμε την εικόνα της επιχείρησης σας για να συμμετέχουμε ενεργά για να πετύχετε αποτελέσματα. Απαντάμε στις ερωτήσεις σας, σας συμβουλεύουμε, δημιουργούμε το web site σας, και προωθούμε την επιχείρηση σας ηλεκτρονικά. Αυτή είναι η δουλεία μας!

Ξεκάθαρες λύσεις

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελευθεροι επαγγελματίες δεν θέλουν μεγάλα ανοίγματα που οδηγούν στη αβεβαιότητα. Εδώ θα βρείτε άμεσες, απλές και ξεκάθαρες λύσεις, χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις. Τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε εσείς με τη δουλειά σας ξέγνοιαστα, αφήνοντας το χρονοβόρο κομμάτι της επικοινωνίας στα έμπιστα χέρια μας. Προσαρμοσμένοι στην εποχή, μεγιστοποιούμε το αποτέλεσμα και μειώνουμε το κοστολόγιο με τα νεα Google Sites.


Αναβάθμιση της εικόνας σας

Με την δημιουργία ενός Site αναβαθμίζεται η εικόνα, το προφίλ και το κύρος της επιχείρησης σας τόσο προς τους ήδη υπάρχοντες πελάτες σας όσο και προς τους υποψήφιους.


Χαμηλό κόστος

Προβάλλετε τις υπηρεσίες σας με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα άλλα συστήματα κατασκευης ιστοσελίδων.


Ευκολη διαχείρηση

Με βασικές γνώσεις internet μπορείτε να προσθέτετε ή να αλλάζετε τις πληροφορίες του δικτυακού σας τόπου όποτε εσείς θέλετε από όπου κι αν βρίσκεστε. Κι αν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για σας.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Επιλεγμένες αναρτήσεις από τον λογαριασμό μας στο Instagram