Festival : zaterdag 5 augustus

HoofdPodium

Mondo Djembe

Mondo Djembe is een muzikaal collectief uit Hasselt bestaande uit enthousiaste djembé - en doundounspelers . We zijn allemaal Vlamingen, met een hart voor Afrika en Afrikaanse muziek. Ons repertoire bestaat uit een wervelende mix van Afrikaanse percussie en zang. We spelen al meer dan 10 jaar op de meest uiteenlopende evenementen, gaande van special act op een vrijgezellenfeest tot een muziekfestival. De inspiratie voor onze muziek vinden we bij de rijke traditionele muziek uit Guinée, Mali, Burkina Faso.

www.mondodjembe.be

Sudden Lee

Rock en Blues-coverband met een eigen sound en uitstraling die naast goede muziek ook veel plezier, lach, entertainment en een altijd te kort repertoire brengt!

https://www.facebook.com/Sudden-Lee-150633541663325/


INE

INE “een naam die her en der toch al een belletje doet rinkelen” is een jong en getalenteerd jonge madam uit het Limburgse Alken.

Op haar achtjarige leeftijd kreeg ze uit handen van Peter Van Laet (Mama’s jasje) een oude gitaar, die zonder dat hij het goed en wel besefte het prille leven van INE plotsklaps veranderde, en een muzikale richting uitstuurde.

Ine kan met haar krachtige en glasheldere mooie stem werkelijk alles aan van pop, rock, folk, country, kleinkunst, etc … het maakt haar allemaal niet veel uit, als ze maar kan zingen zo beweert ze … maar toch blijft het ongewoon dat een jong iemand artiesten als Johnny Cash en Elvis zo hoog in het vaandel draagt.

En kijk nu 11 jaar later groeit haar liefde voor muziek nog elke dag, en met een playlist met nummers zoals oa. – ‘Home’ van Dotan, ‘Verdronken Vlinder’ van Boudewijn De Groot, ‘Papatoutaï’ van Stromae, ‘If You Needed Me van Townes Van Zandt, etc etc … heeft ze al een resem spraakmakende optredens achter de rug en voor de boeg …!

Dus heel graag tot … INE!

Website: www.gdmusicmanagement.be

Youtube: https://youtu.be/eWEt5l1vfp0

Youtube: https://youtu.be/OtNMye3DYlw

Facebook: https://www.facebook.com/InekeTiolants/timeline

L&M Band met Peter Vanlaet

Cain & The Sugars

Cain and the Sugars is de band rond zangeres Psycho Sarah, gitarist/zanger The Beast en drummer/zanger King Cash. Ze laten zich inspireren door alles wat naar Cash en Presley ruikt. Voor Live a Life wordt de band versterkt met Engelsman Mark Sprex van the Rhumba Kings op contrabass en multi-instrumentalist Sébi Lee op de piano.

Boulevard Vinyl

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol

stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys.

Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een

verrassend gespeelde selectie uit 50 jaar pophistorie.

In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de

‘all time favourites’.

Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol

enthousiasme en vooral met tonnen energie.

Deze 5-koppige band rolt als een muzikale tsunami over uw

podium.


Art of Entertainment

Erik Brosens

+32 (0)2 305 08 08

erik@artofentertainment.be

Binnenkoer

Black Cat Biscuit

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers bij Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’ gebracht door vijf gedreven muzikanten!

Yasser (Six-pack, Wood & Roses) is uw gastheer met een in alcohol doortrokken blues stem die toch met vaste hand zijn swingende gitaar en de rest van de band leidt. Patrick ‘Pat Alley’ Indestege (Big Mama’s Kitchen, Rhythm Bombs, Elmore D) op contrabas vormt met Jeffrey Gijbels (Belgium’s Got Talent, Festeyn) op drums een vertrouwde rhythm section die swingt als een tiet!

Stanley Patty (Doctor Rhythm, Phil Bee and the Buzztones, Rhythm Bombs, The Loveveins) is één van de meest gewaardeerde bluesgitaristen in de Benelux, zijn sound is een mix van zijn voorbeelden Magic Sam, Albert Collins en Johnny Guitar Watson, vermengd met zijn eigen typische gevoel en techniek.

Mr Mark Sepanski (the Monday Lovers, Six-pack) blaast de ziel uit zijn lijf en bekeert de laatste twijfelaars tot het Bluesdom.

Black Cat Biscuit speelt een bezwerende gig die je niet mag missen, hierna zal niets meer hetzelfde zijn! Come and see us!

https://www.facebook.com/Black-Cat-Biscuit-1644778472464666/


Dualchas

Dimitri Claes (gitaar, zang) en Wim Poesen (houten dwarsfluit, tin whistle, mandoline, viool ,cister) bogen op een jarenlange ervaring in de traditionele Keltische muziek.

Samen vormen ze het duo "Dualchas" , steeds verder op zoek naar de rokerige, turfachtige roots die men hoort in de muziek tijdens de avondsessies in de Ierse pubs.

Hun repertoire bestaat uit jigs, slip jigs, reels, hornpipes, polkas, afgewisseld met traditionele en hedendaagse betekenisvolle liederen.

Enkele dansen en liederen uit Bretagne, Canada, Gallicië, Schotland verbreden de muzikale horizon en reflecteren de naam van de groep : Dualchas "mix van tradities in het Gaelic".

www.dualchas.be

QuiVive

BAM

Sinds 2013 verzorgt het percussie/saxtrio "BAM" gesmaakte shows, intieme huiskamerconcerten, trouwfeesten, recepties, straatoptredens en schoolvoorstellingen. Gebruikmakend van enkel een marimba, cajon, saxofoon en wat extra percussie brengt BAM een mix van bekende hits in een nieuw jasje. Alleen al deze bezetting wekt de nieuwsgierigheid van het publiek. Men wordt verrast door nummers van o.a. Netsky, Bakermat, Ellie Goulding, David Guetta, Sting, Dotan, Rihanna, Beirut, Calvin Harris, Stromae enz. in een volledige nieuwe sound.

BAM stond o.a. geprogrammeerd op de Gentse Feesten, Bumfest Ljubljana Slovenië, Casa Blanca Festival Hemiksem, was 2 maal te gast in het één-programma Café Corsari en bij Linde Merckpoel in Linde Late Night op Studio Brussel.

www.bamliveshow.be

www.facebook.com/bamliveshow

Rock & Dolls

Een stem, gitaar, bas en drum liggen aan de basis van de Rock@Dolls. Deze 4 dames brengen een allround repertoire; een mix van verschillende covers en stijlen, dus zeker voor elk wat wils!

https://www.facebook.com/rockndollsmusic/

http://vi.be/rockndolls

vanaf 15 u uitgebreide kinderanimatie