Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is één van de manieren om hoger te komen in Google.

Hoger in Google

Wij gaan u stap voor stap uitleggen hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u beter gevonden zal worden in Google. Allereerst beginnen wij met het maken van een planning. Hier wordt gekeken naar de tijdsduur waarin wij denken dat u een hoge ranking zult verkrijgen. Dit alles is weer afhankelijk van de niche waarin u zich bevindt. Is het een niche met meer concurrentie, dan zal dit alles wat meer tijd in beslag nemen.

Hierna zullen wij uw website of webwinkel geheel analyseren. Samen met u zal er overleg zijn over de keuze voor de te gebruiken zoekwoord(en). Hierbij wordt gelet op zoekvolume en concurrentie. Een zoekwoord welke een lage concurrentie heeft zul je uiteindelijk sneller op kunnen scoren. Veel van dit soort zoekwoorden leveren alles bij elkaar een hoog aantal bezoekers.

In stap 3 beginnen met het optimaliseren van uw website. Wij gaan de meta tags en teksten zo aanpassen dat u eindelijk goed zal gaan scoren op de belangrijkste zoekwoorden.

Als laatste starten we met de linkbuilding. Wij gaan op zoek naar gerelateerde websites waar wij een link op plaatsen. Dit kunnen links op linkpagina's, startpagina's of links in artikelen zijn. Wij proberen en zo "natuurlijk mogelijk" backlink profiel te maken. aan het eind van de periode mailen wij alle links en resultaten naar u door.

Voordeel is dat u bij ons niet vast zit aan een abonnement. U kunt maandelijks zelf aangeven of u nog gebruik wilt maken van onze linkbuilding diensten. Alle links worden handmatig geplaatst op externe websites. Hierbij wordt gelet op spamscore, Authority en trustflow. Factoren die van invloed zijn op uw ranking. Bent u nieuwsgierig, scroll dan naar beneden en klik op "Meer informatie". Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op.

Stap voor stap uitgelegd hoe wij te werk gaan.

Stap 1 - Planning

Wij maken met u een planning. Hierin wordt gekeken naar de duur van de linkbuilding en welke resultaten er haalbaar zijn.

Stap 2 - Analyseren

Wij analyseren uw website en bekijken welke zoekwoorden u het beste zou kunnen gebruiken.


Stap 3 - Optimaliseren

Wij gaan aan de hand van de gekozen zoekwoorden uw website geheel optimaliseren. Dit draagt uiteindelijk bij aan het hoger komen in Google.


Stap 4 - Linkbuilding

Wij starten met het plaatsen van gerelateerde backlinks op websites met Authority, lage spamscore en hoge trustflow.


Heb je vragen?

Neem contact op via info@mginternetmedia.nl voor meer informatie over het project