frisoer

Der findes et stort udvalg af frisørstole med forskellige funktioner alt efter hvad man har behov for. Det er altid godt at gå efter en frisørstol der er udformet helt ergonomisk så belastninger mindskes i det daglige arbejde med at klippe, farve, vaske, føn og style hår.

En frisør pumpestol er helt ideel da den kan tilpasses efter højde og højden af kunderne. God støtte til ryg, lænd og benene er med til at muskler, led og sener ikke bliver unødigt belastet så man undgår fysiske skader på langt sigt.

Frisør vaskesystemer er med til at lette arbejdet og samtidig gøre det så komfortabelt og behageligt for kunderne, så de bare kan slappe helt af og nyde en god omgang pleje, wellness og vask af håret. Frisør vaskesystemer med en lille bruser til at behandle og skylle hårprodukter ud af håret med og med et vaskesystem der er udformet ergonomisk så kundernes hoved ikke bliver belastet eller gør ondt når det bliver vasket, er helt perfekt.

Mange frisører tilbyder massagevask til deres kunder. Her kan kunden få blid hovedbundsmassage imens håret bliver vasket, plejet og får nærende produkter der styrer håret og gør det blødt, medgørlig og lækkert. En frisør massagevask er udformet helt speciel og er ekstra komfortabel for kunderne.

Hår er en mærkelig størrelse. I mange år har hår været et udtryk for ens stil og personlighed. Man ser i større og større grad, at både mænd og kvinder bruger flere penge på, at få håret farvet, klippet og permanentet, hvilket kan være med til at skade håret. Hår består hovedsagligt af keratin og pigmenter, som er med til at bestemme hårets farve. Sundt hår er rigtig stærk. Et enkelt hårstrå kan holde 100 g af sig selv. Derimod hvis håret er usundt/skadet, vil man opleve, at håret har en større tilbøjelighed til at knække, samt at se kruset og spaltet ud. For at bibeholde ens sunde hår kan man gøre brug af nogle forskellige hårprodukter, såsom shampoo for at holde håret rent; balsam, for at gøre det glat og strålende; hårkur, for at reparere skadet hår. Dog har mange shampooer og balsamer i dag også beskyttende og styrkende effekt. Dette har mærker som Schwarzkopf og L’Oreal fx udviklet.