Brio

Brio

BRIO kvalitets legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af BRIO legetøj, legekøkken, komfur, legemad, klodser, togbane, tog, gåvogn :

BRIO er kendt for super kvalitets legetøj og især deres træ togbaner, tog, Dachsie (den søde sorte gravhund), trækdyr og deres køkken træovne til børn med mange forskellige dele, produkter og tilbehør som legemad, køkkenudstyr og meget andet. Rigtig mange har brugt BRIO gåvognen da de var små og ellers vokset op med BRIO legetøjet og haft utrolig mange gode timers underholdning, hvor fantasien fik frit spil.

Hvem husker ikke BRIO’s labyrint med den lille metalkugle, der skulle igennem banen? Eller puttekassen, hammerbrædtet der bare kunne larme og alle de spændende togbaner og tog man kunne lave?

BRIO legekøkkener er nogle af de mest succesfulde og holdbare og i dag kan de fås i tre farver og det har vist sig at både drenge og piger elsker at lege med tingene og serverer legemad til vennerne, familien, bamserne og ja endda kæledyret. BRIO er altid garanti for stor legeværdi, hvor børn samtidig får lært og styrket deres sanser og evner. Motorik, logisk sans og fantasien bliver stimuleret helt optimalt med legetøj fra BRIO.