Barbie

Barbie

Barbie legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af Barbie legetøj, påklædning, sko, tøj, tilbehør, biler, huse m.m. :

Den første Barbiedukke kom i 1959 og blev skabt af Ruth handler efter hun havde set sin datter lege med papirpåklædningsdukker. Hun havde observeret at datteren ofte legede i lang tid med papirdukkerne og gav dem ”voksne” roller. Handler tænkte der var et behov for en rigtig fin dukke med voksenfigur som appellerede til børn. Hun fortalte sin mand om ideen, da han var medskaber af Mattel legetøjsvirksomheden. Resten er som bekendt historie. Den allerførste Barbie dukke der, i dag, bor på museum og trods der er blevet budt op til 1 milliard for hende, vil Ruth Handler ikke sælge hende.

I dag er Barbie et popkultur fænomen og der findes et helt Barbie univers med tøj, sko, accessories, køretøjer, huse, legesæt, temaer og Barbie er på utrolig mange produkter i dag indenfor børnelegetøj, udklædningnstøj, skoleprodukter, tasker, punge, merchandise samt tøj og sko kollektioner til børn, blandt andet.

Der er endda film om og med Barbie hvor børn kan følge hende på en masse spændende eventyr sammen med hendes venner. De store modefirmaer har også skabt tøj til Barbie og de special udgaver af Babie med fx Gucci, Chanel eller Versace tøj er et meget eftertragtet produkt.

I dag har Barbie fulgt med tiden og man kan sågar få Barbie med tatovering, piercing og meget andet der afspejler samfundet i dag og moden samt tidens trends og tendenser.