Axi

Axi

Axi trælegehuse fås i et stort udvalg, så du kan sagtens finde et der passer lige til dit barns ønsker. Der er trælegehuse udformet som fx en borg, et slot, et prinsesse eller prinse hus, stolper så legehuset er hejst fra jorden og meget mere.

Alle farver der benyttes hos Axi er økologisk vandbaseret bejdse og træet er udelukkende fra godkendte plantager.Der er fx et hav af farver og udseende samt udformninger og børn kan klatre, glide og få brugt deres motorik og fantasi til at gå på opdagelse i og omkring træ legehuset.

Ved de hævede legehuse kan der være en sandkasse under huset så børnene kan lege der uanset vejr og vind. Desuden fås legehusene med forskellige døre i flere farver og former samt vinduer i forskellige størrelser og udformninger.

Axi har også lavet tilbehør til deres legehuse, så man kan udvide det med en rutsjebane, veranda, hejsesystem, stiger og trapper.

Axi legehusene giver børn ro og tid til at udvikle fantasien, bruge deres kreativitet, motorik og bare lege, lære og have det super sjovt i et legehus der er deres helt eget.